1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Sevilla pahoissa ongelmissa Supercupin finaaliin – terveet puolustajat kaatuivat joukkue-iltaan

Brittilehti Mirror kertoo, että Sevillalla ei ole yhtään tervettä topparia illan Super Cupin finaaliin.

Timothee Kolodziejczak. Kuva: EPA/P. GARCIA

Viime vuoden Eurooppa-liigan voittaja Sevilla lähtee illan Uefan Supercupin finaaliin FC Barcelonaa vastaan vajaavaisella joukkueella. Brittilehti Mirror kertoo (siirryt toiseen palveluun), että joukkuella ei ole riveissään yhtään tervettä keskuspuolustajaa.

Jo aiemmin oli tiedossa, että Nicolas Pareja ja Daniel Carrico eivät pelaa Georgian Tbilisissä järjesttävässä ottelussa. Mirror kertoo, että loppujen topparien pelikunto kaatui Sevillan joukkue-illassa viikonloppuna.

Grillitapahtuman jäljiltä Adil Rami ja Timothee Kolodziejczak saivat vatsataudin. He eivät harjoitelleet joukkueen mukana maanantaina. Mirrorin mukaan heillä epäillään salmonellaa.

Mirrorin mukaan keskikenttäpelaaja Grzegorz Krychowiak ja laituri Coke pelaavat Barcelonaa vastaan toppareina.

– Loukaantumisilla on vaikutusta. Mutta loppujen lopuksi nähdään, mitä Barcelona voi tehdä ja mitä Sevilla voi tehdä. Emme välttämättä ole 100 prosentin kunnossa, mutta olemme lähellä, Sevillan valmentaja Unai Emery totesi.

– Jos minun täytyy pelata keskuspuolustajana, niin autan joukkuettani. Koska pokaali on panoksena, Emery päättää.

Super Cupin finaali Barcelona-Sevilla suorana Yle TV2:lla tiistaina 11.8. klo 21.30-00.30. Ottelu pelataan Georgiassa Tbilisissä ja sen selostaa Matti Härkönen.