18-vuotias sveitsiläinen teki todella kovan tempun tenniksessä – maailmanlistan ykkönen katsomoon

Belinda Bencic pelaa loistavaa turnausta Torontossa. 18-vuotias sveitsiläinen on passittanut turnauksessa katsomoon Serena Williamsin, Caroline Wozniackin ja Ana Ivanovicin.

Belinda Bencic. Kuva: EPA

Belinda Bencic aiheutti Serena Williamsille kauden toisen tappion, kun 18-vuotias sveitsiläinen passitti maailmanlistan ykköspelaajan katsomoon tenniksen Toronton WTA-turnauksen välierässä. Bencic eteni loppuotteluun kypsyttämällä yhdysvaltalaisen erin 3-6, 7-5, 6-4.

Bencic on nuorin Williamsin kukistanut pelaaja sitten Maria Sharapovan, joka nujersi Williamsin 17-vuotiaana vuonna 2004.

- En voi uskoa tätä. Ensimmäinen erä oli vain liian nopea minulle, mutta toisessa erässä sopeuduin peliin. Olen todella onnellinen. Tämä on mahtavaa, Bencic iloitsi.

Torontossa voittoa vuosina 2001, 2011 ja 2013 juhlinut 33-vuotias Williams on pelannut tällä kaudella 45 ottelua, joista hän on hävinnyt vain kaksi.

Maailmanlistalla 20. sijalla oleva Bencic on voittanut viimeisistä 24 ottelustaan 20. Matkalla Toronton finaaliin hän voitti Williamsin lisäksi myös mm. Caroline Wozniackin (WTA-5) ja Ana Ivanovicin (WTA-6).

Benicic tulee kohtaamaan loppuottelussa toiseksi turnauksessa rankatun Simona Halepin. Romanialainen voitti välierässä italialaisen Sara Erranin erin 6-4, 6-4.