Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Sudet tappoivat Hietaniemen koiran

Las Vegasin MM-paineihin valmistautuva Rami Hietaniemi sai murheellisia uutisia juuri kisojen kynnyksellä, kun hänen koiransa löydettiin kuolleena.

urheilu
Rami Hietaniemen kuollut koira
Jarkko Ala-Huikku

Painija Rami Hietaniemen 9-vuotias Harmaa norjanhirvikoira, Ropi, on ollut omistajan urheilukiireiden takia kavereiden metsästyskäytössä. Se osallistui eilen Perhon metsästysseuran hirvikokeisiin, kun omistaja oli samaan aikaan matkalla San Franciscon valmistautumisleiriltä MM-kisakaupunkiin Las Vegasiin. Lentokentällä Hietaniemi katseli puhelimestaan seurantaohjelman avulla koiransa testin etenemistä.

- Se jäi kokeen jälkeen metsään ja yhtäkkiä koiran haukku loppui. Signaali ei mennyt poikki, mutta jämähti tunniksi paikalleen. Sitten otin yhteyttä Suomeen ja kaveri kävi tööttäilemässä autolla, kun koira yleensä reagoi siihen. Oli keskiyö ja sanoin kavereille, että menkää kotiin, ei sitä enää henkiin saada.

Aamulla Hietaniemen kaverit jalkautuivat signaalin antamille koordinaateille ja San Franciscosta annettu ennustus kävi toteen. Susi oli oletettavasti tappanut metsästyskoiran ja raahannut sen monttuun piiloon.

- Noita on nyt sattunut liikaa, kun susikanta on niin iso. Eihän sitä koskaan uskonut, että tämä omalle kohdalle sattuu. Ropi oli mun ensimmäinen hirvikoira, joka oli käyttövalio. Kyllä tämä pahalta tuntuu, mutta nyt pitää keskittyä täällä Las Vegasissa vähän muihin hommiin, MM-toivo huokaa.

MM-painit alkavat Las Vegasissa maanantaina. Rami Hietaniemi ottelee 85-kiloisissa keskiviikkona.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat