Suora

  • Yleisurheilun GP
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä
  • Urheiluruutu
  • Koripallomaaottelu Suomi - Venäjä

Koposella helppo resepti välipäivälle: "Jos pääsisi pojan ottamaan syliin"

Petteri Koponen aikoo saada perheen seurassa hetkeksi ajatukset pois koripallosta ennen Susijengin ratkaisevia alkulohkokamppailuja.

urheilu
petteri koponen-venaja-suomi
Ville Vuorinen

MONTPELLIER. Petteri Koposella on selvät sävelet, miten saada ajatukset hetkeksi pois koripallosta Susijengin alkulohkovaiheen ainoana välipäivänä.

- Poika on täällä kanssa ja jos pääsisi ottamaan vähän syliin ja moikkaamaan. Ne ovat hienoja juttuja kuitenkin. Välipäivä tekee hyvää kolmen tiukan ottelun jälkeen, saa mielen pois vähän koripallosta, alkukesästä isäksi tullut Koponen sanoi ratkaistuaan Venäjä-ottelun maanantaina.

Päävalmentaja Henrik Dettmann puhui vapaapäivästä turnauksen vaarallisimpana päivänä, joten pelkkää lepoa ei ole luvassa.

- Meillä on varmaan jonkinlaiset treenit myös, ettemme pidä ihan lomapäivää. Kroppa menee silloin lepotilaan, joten pidämme vireen yllä, Koponen sanoi.

Pieni irtaantuminen on Koposelle mieleen, sillä tiivistahtinen turnaus on saanut miehen kukkumaan yö toisensa jälkeen.

- Tässä ollaan koko ajan mietitty koripalloa ja parina viime yönä mennyt 4-5 aikaan nukkumaan. Jos nyt pystyisi vähän paremmin nukkumaan ja saisi sieltäkin energiaa.

- Olen miettinyt paljon juttuja, miten pystyisi pelaamaan itse paremmin. Ja tietysti adrenaliini vaikuttaa myös unensaantiin. Minulla on tosin aina ollut kaudellakin ihan sama juttu.

Suomi – Bosnia & Hertsegovina keskiviikkona klo 15.30 alkaen TV2:ssa ja klo 16 Yle Puheessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat