Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Tim Sparvin viimeinen mahdollisuus: "Juoksen alasti torilla jos pääsemme EM-kisoihin"
  • Urheiluruutu
  • CS:GO: IEM Chicago – loppuottelu

Susijengin taistelija Nuutinen: "Vielä ei ole aika juhlia"

Matti Nuutinen repi ja raastoi niin lujaa parketilla, että suomalaisyleisö huusi useamman kerran hänen nimeään. Jatkopaikan saamista ikitaistelija ei todellakaan halunnut vielä juhlia.

urheilu
Matti Nuutinen Tuukka Kotti Mikko Koivisto Susijengi Israel EM-koripallo 2015
Ville Vuorinen

MONTPELLIER. Suomalaisyleisö huusi useampaan otteeseen Matti Nuutisen nimeä, kun Suomi murskasi Bosnian ja Hertsegovinan peräti 88–59-lukemin. Nuutinen oli yksi Susijengin parhaista, kun hän taisteli kerta toisensa jälkeen irtopalloista ja levypalloista kentän molemmissa päissä.

- Kyllä se on aina ihan uskomaton juttu (kun nimeäni huudetaan). Karvat nousevat pystyyn, Nuutinen hymyili ottelun jälkeen.

- Penkiltä kun tulen kentälle, niin annan kaiken mahdollisen energian ja yritän mennä jokaiseen irtopalloon. Tänään niitä palloja tarttui ja se on aina hyvä juttu, hän jatkoi.

Susijengi sai pelinsä vauhtiin heti avausneljänneksellä ensimmäistä kertaa koko turnauksessa. Välipäivä oli onnistunut ja pelisuunnitelma nollasi vastustajan.

- Eilen saimme hyvät treenit illalla alle ja tänään oli tosi hyvä henki. Tiesimme, että vastustaja pelaa tosi fyysisesti ja piti olla valmiita alusta asti pelaamaan kovaa. Onnistuimme vastaamaan heidän intensiteettiinsä ja levypallotkin voitimme. Me olimme kovempia tänään.

- Vielä ei ole kuitenkaan aika juhlia vaan huomenna lähdemme voittamaan Puolan. Sitten katsotaan, ketä tulee vastaan Lillessä, Nuutinen summasi.

Suomi – Puola torstaina klo 15.30 TV2:ssa ja klo 16 Yle Puheessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat