Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM
  • Uinnin MM

Susijengi oppi viime vuodesta: "Jätkät eivät päässeet lepsuilemaan"

Gerald Lee Junior oli tyytyväinen Susijengin välipäivän tiukkaan treeniin, joka toi murskavoiton löysemmästä Bosnia ja Hertsegovinasta.

urheilu
Gerald Lee Jr. - Susijengin runkopelaaja
Tomi Hänninen

MONTPELLIER. Suomen miesten koripallomaajoukkue tuli välipäivän jälkeen energiaa täynnä Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan ja murskasi vastustajansa 88–59-lukemin. Viime vuoden MM-turnauksessa joukkueen vire katosi välipäivänä, mutta tällä kertaa virheistä oli otettu opiksi.

- Viime vuonna olimme vähän liian löysiä välipäivänä, mutta eilen oli lyhkäiset ja tosi tiukat treenit. Se oli hyvä juttu, kun jätkät eivät päässeet lepsuilemaan. Se näkyi pelissä, Gerald Lee Junior sanoi ottelun jälkeen.

- Jotenkin Bosnia vaikutti vähän vaisulta, ehkä he olivat löysäilleet eilen vähän liikaa, hän jatkoi.

Suomen valmennusjohto oli myös jälleen kerran tehnyt kotiläksynsä huolella ja pelaajat toimivat täysin näiden ohjeiden mukaan.

- Kaikki onnistui tänään varsinkin puolustuspäässä. Emme antaneet heille mitään helppoa ja pelisuunnitelmamme meni juuri kuin piti. Tuplasimme heidän isoja jätkiään ja he eivät saaneet mitään aikaiseksi.

Suomi varmisti voitolla jatkopaikan 16 parhaan joukkoon, mutta Lee ei pelkää hyvänolontunteen hiipivän puseroon.

- On aina kivempi lähteä voitolla jatkoon kuin tappiolla. Jokainen jätkä tietää sen, koska olemme kokeneet niin paljon uralla. Välipelejä ei todellakaan voi ottaa.

- Se on turnauksen hyvä ja huono puoli, että huonon pelin pystyy unohtamaan heti, mutta toisaalta myös voittopeli pitää pyyhkiä mielestä heti.

Suomi – Puola torstaina klo 15.30 TV2:ssa ja klo 16 Yle Puheessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat