Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut

Wilsonin pelaamattomuudesta erilaisia lausuntoja – todennäköisesti mukana sunnuntaina

Jamar Wilson oli sivussa Puola-tappiossa taktisena valintana tai loukkaantumisen takia riippuen keneltä asiaa kysyi.

urheilu
suomi bosnia hertsegovina jamar wilson
Jamar Wilson ei pelannut Puola-ottelussa.Lehtikuva

MONTPELLIER. Suomen miesten koripallomaajoukkueen pelistä puuttui Puolaa vastaan tärkeä palanen. Jamar Wilson istui koko ottelun Susijengin penkillä, eikä päässyt tuomaan aiempien otteluiden tapaan energiaa peliin, kun Suomi hävisi 65–78-lukemin Puolalle.

Ottelun jälkeen Wilsonin poissaolon syyt riippuivat kommentoijasta. Päävalmentaja Henrik Dettmann ja Matti Nuutinen kertoivat tilanteesta hieman eri tavalla.

- Lähdetään siitä, että Jamar on sunnuntaina pelikunnossa. Tänään kaikki pelasivat, jotka pystyivät pelaamaan. Lähdimme hakemaan voittoa, ei tämä mikään harjoituspeli ollut. Lähtökohta on se, että terveet pelaavat, Dettmann sanoi ottelun jälkeen.

- Se oli meidän taktinen valintamme, että huilautimme häntä. Jamar tuo aina paljon energiaa kumpaankin päähän. Taistelee kovin ja varmasti olisi auttanut pieniä miehiämme. Se oli nyt tämän päivän peli ja turha sitä ruveta lisää murehtimaan, Nuutinen puolestaan sanoi.

Kapteeni Shawn Huff puolestaan antoi kiitosta Wilsonin roolissa tuuranneelle Roope Ahoselle.

- Onhan Wilson tosi dynaaminen pelaaja ja tuo uuden ulottuvuuden peliimme. Totta kai se vaikuttaa pelimme, mutta mielestäni Roope täytti hyvin minuuttinsa ja paikkasi. Vaikka Wilsonin puuttuminen vaikutti peliin, niin muut osa-alueet vaikuttivat enemmän peliin.

*Neljännesvälierä Suomi-Serbia sunnuntaina 13.9. kello 15.30. Suora lähetys alkaa Yle Fem -kanavalla kello 15.10. Susijengin ottelua seurataan myös Yle Puheen taajuudella. *

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat