Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n alkukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n välierät

Dettmann kahdesta välipäivästä: "Melkein loman verran aikaa palautua"

Susijengin päävalmentaja ei osannut sanoa, olisiko hän mieluummin ottanut yhden vai kaksi välipäivää ennen ensimmäistä pudotuspeliottelua. Suomi ja Serbia iskevät yhteen sunnuntaina.

urheilu
Suomi-Ranska Henrik Dettmann
Ville Vuorinen

MONTPELLIER. Suomen miesten koripallomaajoukkueen EM-turnaus jatkuu alkulohkovaiheen jälkeen vasta sunnuntaina neljännesvälierällä Serbiaa vastaan. Susijengillä on ensimmäistä kertaa turnauksen aikana kaksi välipäivää peräkkäin.

- Nythän tässä on runsaasti lepoaikaa, melkein loman verran aikaa palautua seuraavaan peliin, päävalmentaja Henrik Dettmann vitsaili Puola-tappion jälkeen.

Vaikka Susijengi väsyi torstain ottelun lopussa, ei Dettmann osannut sanoa olisiko ottanut mieluummin yhden vai kaksi välipäivää. Ensimmäiset neljännesvälierät pelataan lauantaina.

- Sen voin sitten seuraavan pelin jälkeen sanoa. Tässähän ollaan aina viisaita sen pelin jälkeen. Tämä on tilanne ja tätä ei voi muuttaa.

- Kaiken kaikkiaan joukkue on pelannut erittäin hyvin tässä koko viikon aikana. Todella korkea moraali ja taistelutahto, kaikki voivat tästä lähteä edelleen ylpeänä seuraaviin haasteisiin.

Suomen vastustaja Serbia voitti kaikki alkulohkonsa viisi kamppailua ja murskasi torstain päätöskamppailussa lohkovoitosta taistelleen Italian. Vastustaja neljännesvälierässä on kovin mahdollinen.

- Tämähän on upea turnaus Suomen kannalta. Me tulemme tänne Ranskaan ja pelaamme isäntämaata vastaan avausottelussa. Sitten pääsemme pelaamaan ehkä Euroopan kuuminta joukkuetta vastaan tässä turnauksen aikana. Serbiassa on hieno haaste.

Neljännesvälierä Suomi-Serbia sunnuntaina 13.9. kello 15.30. Suora lähetys Yle Femillä 15.10 alkaen. Ottelu kuullaan myös Yle Puheessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat