Suora

  • Uinnin MM
  • Uinnin MM
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu
  • Tim Sparvin viimeinen mahdollisuus: "Juoksen alasti torilla jos pääsemme EM-kisoihin"
  • Urheiluruutu
  • CS:GO: IEM Chicago – loppuottelu

Välipäivistä lisää energiaa Susijengille – "Emme voi huilata kahta päivää"

Kahdesta välipäivästä huolimatta suomalaispelaajat eivät voi päästää kehoa tai mieltä täysin lepotilaan.

urheilu
Matti Nuutinen Tuukka Kotti Mikko Koivisto Susijengi Israel EM-koripallo 2015
Ville Vuorinen

MONTPELLIER. Suomen miesten koripallomaajoukkueella on kaksi päivää aikaa valmistautua EM-kisojen neljännesvälierään Serbiaa vastaan. Alkulohkon viimeisessä ottelussa Puolaa vastaan Susijengin energia ei riittänyt aivan loppuun asti ja Puola karkasi päätöshetkillä. Kova turnaustahti on näkynyt Suomen otteissa, kun intensiteetti iltojen välillä on vaihdellut reilusti.

- Pitkä turnaus, siinä menee yksilöllisesti päivittäin. Välillä on vähän parempi, välillä vähän huonompi. Ei meidän energiatasomme missään nimessä huono ollut. Molemmilla joukkueilla painaa, kun yhtä paljon pelejä alla. Emme saaneet tarvittavaa määrää stoppeja ja kaveri voitti, Matti Nuutinen pohti Puola-ottelun jälkeen.

Suomi saa perjantaina ja lauantaina ensimmäistä kertaa turnauksen aikana kaksi välipäivää. Turnauksen tähän mennessä ainoan vapaapäivänsä Susijengi käytti erittäin hyvin hyödyksi, kun se kaatoi sitä seuranneena päivänä Bosnian ja Hertsegovinan huippuesityksellä. Samaa latausta haetaan ennen neljännesvälierää Serbiaa vastaan.

- Valmennusjohto miettii, miten teemme oikein, että huilaamme ja treenaamme riittävästi. Emme voi huilata kahta päivää vaan pitää molempina päivinä treenata ihan kunnollakin, että kroppa on sunnuntaina valmis.

Neljännesvälierä Suomi-Serbia sunnuntaina 13.9. kello 15.30. Suora lähetys Yle Femillä 15.10 alkaen. Ottelu kuullaan myös Yle Puheessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat