Suora

  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, naisten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 17.7.
  • Yleisurheilun GP-sarja, Lapinlahti
  • Urheiluruutu

Susijengin kapteeni Serbian kaadosta: "Vaatii hirveän venymisen meiltä"

Shawn Huff tietää neljännesvälierän voiton vaativan Susijengiltä aivan oman suoritustason äärirajoille pääsemistä.

urheilu
Shawn Huff
EPA

MONTPELLIER. Suomen miesten koripallomaajoukkueella on kaksi päivää aikaa ladata akkunsa EM-turnauksessa ennen kuin vastaan asettuu kisojen kuumin joukkue Serbia. Alkulohkon päättäneessä Puola-kamppailussa Susijengin tankki tyhjeni ennen loppuvihellystä ja voitto karkasi. Kapteeni Shawn Huffin mukaan kenttätapahtumien kulku vaikutti osaltaan tähän.

- He pystyivät pyörittämään peliä ja emme päässeet oikein missään vaiheessa saamaan heitä pois pelin päältä. He pääsivät niille alueille, joille halusivat. Meillä oli vaikeuksia pysäyttää heitä, Huff sanoi Puola-ottelun jälkeen.

- Jos emme saa stoppeja, meidän pitää pelata viidellä viittä vastaan ja se menee kävelyksi. Siitä on vaikeampaa luoda mitään. Meidän pitää päästä juoksemaan. Puolustuksesta se lähtee ja sitä kautta saamme enemmän energiaa peliin, hän jatkoi.

Serbiaa vastaan Suomi pääsee mittamaan oman tasonsa äärimmäiset huiput, kun voitto olisi Susijengin historian kovin.

- Kyllähän se vaatii ihan nappisuorituksen. Serbia on mennyt puhtaalla pelillä kuolemanlohkosta jatkoon, niin totta kai se vaatii hirveän venymisen meiltä ja täytyy pystyä pelaamaan erinomainen peli.

Neljännesvälierä Suomi-Serbia sunnuntaina 13.9. kello 15.30. Suora lähetys Yle Femillä 15.10 alkaen. Ottelu kuullaan myös Yle Puheessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat