Suora

  • Uimahyppyjen MM, naisten 3 m:n välierät
  • Uimahyppyjen MM, miesten 3 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 18.7.

Jamar Wilson taistelee sisulla: ”Pelaan Serbiaa vastaan pomminvarmasti”

Puola-ottelun huilannut Jamar Wilson vakuuttaa olevansa pelikunnossa sunnuntaina Serbiaa vastaan. Susijengi pelaa neljännesvälieränsä kello 15.30 alkaen.

urheilu
suomi bosnia hertsegovina jamar wilson
Jamar Wilson (vas.)Lehtikuva

MONTPELLIER. Jamar Wilsonin loukkaantuminen herätti kysymyksiä EM-koripalloturnauksen alkulohkon loppuvaiheessa, kun hän istui koko ottelun Puolaa vastaan Suomen penkillä. Päävalmentaja Henrik Dettmannin mukaan Wilson ei ollut ottelussa pelikuntoinen.

Jääpaketti kädessään kulkeva Wilson kuitenkin vakuutti Lilleen saavuttuaan, että hän on pelikunnossa sunnuntaina neljännesvälierässä Serbiaa vastaan.

- Pelaan pomminvarmasti, ei kysymystäkään. Selvitämme turnauksen jälkeen, mitä ranteessani on, mutta nyt vain yritän keskittyä ja pelata jokaisen pelin. Ja tietysti yritän pitää hauskaa ja nauttia peleistä, Wilson kertoi Yle Urheilulle.

Käsivamma on riivannut Wilsonia jo useamman ottelun ajan, mutta kaksi perättäistä välipäivää tuonevat tilanteeseen helpotusta. Kahden päivän huili on tehnyt hyvää myös Susijengin henkiselle voinnille.

- Täällä on niin keskittynyt voittamaan otteluita, ettei ehdi pysähtyä miettimään miten mahtava kokemus tämä on. Tänään oli ensimmäisiä päiviä, jolloin ehdin oikeasti miettimään sitä.

- Viime päivinä olemme löytäneet omat paikkamme ja etenkin minä olen oppinut tuntemaan, kuka tykkää mistäkin. Jätkät rentoutuvat ja ovat alkaneet pitää hauskaa, mitä me täällä lopulta kuitenkin olemme tekemässä.

Lauantaina Suomi harjoittelee jo täysillä kohti sunnuntain neljännesvälierää. Vastus on pahin mahdollinen, B-lohkon puhtaalla pelillä hoitanut Serbia.

- Tiedämme, mistä pelaamme ja kuka meillä on vastassa. Euroopan kuumin joukkue. Me kunnioitamme heitä, mutta meillä pitää olla sisua, ja täytyy mennä taistelemaan jokaisesta pallosta. Niin pelejä voitetaan.

- Olen hyvin luottavainen, että voimme olla hyvä koripallojoukkue. Ja sellainen voi voittaa minä tahansa päivänä toisen joukkueen.

*Neljännesvälierä Suomi – Serbia sunnuntaina klo 15.30. Lähetys Yle Femillä alkaa klo 15.30 ja Yle Puheessa klo 15.30. *

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat