Suora

  • Uinnin EM finaalit
  • Uinnin EM
  • Kävelykyky meni ja futisunelma mureni - mutta Heidi Foxell löysi tiensä takaisin
  • Urheiluruutu

Vapaaottelun suomalaistähti palaa raskaalta tauolta

Joni Salovaara palaa kehään vajaan vuoden tauon jälkeen Cage 32:ssa, kun hän iskee yhteen brasilialaisen Rafael Macedo Da Silvan kanssa.

urheilu
Joni Salovaara
Joni Salovaara palaa häkkiin lähes vuoden tauon jälkeen.Cage

Vapaaotteluorganisaatio Cage tiedottaa Joni Salovaaran palaavan vapaaotteluhäkkiin 23. lokakuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Espoon Kehähaiden ottelijan edellisestä ottelusta on taukoa lähes vuosi.

- Olen kanavoinut henkilökohtaisesti raskaan vuoden treenaamiseen ja se on tuottanut paljon kehitystä. Pääsin sparraamaan lukuisten maailman huippunimien kanssa leireillessäni kesällä Las Vegasissa ja totesin, että taidot riittävät, tulipa vastaan kuka hyvänsä. Tulette näkemään Joni Salovaara 2.0-version ja tulen varmasti toimittamaan vauhdikkaan matsin, Yle Puheen asiantuntijanakin tunnettu Salovaara lupaa Cagen tiedotteessa.

Salovaara kohtaa Cage 32:n pääottelussa brasilialaisen Rafael Macedo Da Silvan, jolla on yhdeksästä ammattilaisottelustaan seitsemän voittoa. Salovaaran rekordi on 14-7-1. Salovaaran uran ensimmäinen ”no contest” tuli juuri edellisessä ottelussa, kun Vicente Alamo keskeytti ottelun vedoten arkaan paikkaan osuneeseen potkuun.

- Kova matsi on taas tiedossa, mutta pyrin olemaan joka osa-alueella parempi. Sen verran tiedän, että Macedo on kovapäinen kaveri joka hakee hyvin lopetuksia, mutta muuten vastustajat yleensä ovat mielessäni kasvottomia ja nimettömiä, höyhensarjan ottelija sanoo.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat