Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu

NBA-takamies Rosen karmea epäonni jatkuu – nyt murtui silmäkuoppa

Chicago Bullsin ja Yhdysvaltain maajoukkueen takamies Derrick Rose joutuu leikkauspöydälle. Roselta murtui silmäkuoppa Chicagon ensimmäisissä harjoituksissa.

urheilu
Derrick Rose (kesk.).
Derrick Rose (kesk.).EPA

Koripalloilija Derrick Rosen käsittämätön epäonni loukkaantumisten suhteen sai jatkoa tiistaina. Chicago Bullsin tähtitakamies sai harjoituksissa tahattoman iskun joukkuekaverinsa kyynärpäästä ja sen seurauksena Rosen vasen silmäkuoppa murtui.

Vamma vaatii leikkaushoitoa, eikä Chicagolla ole vielä aikataulua hänen toipumisestaan.

- Derrick sai kyynärpäästä kasvoihinsa. Hän otti vastaan oikein kunnon iskun, kertoi Chicagoa ensimmäistä kautta valmentava Fred Hoiberg.

Rose valittiin NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi kaudella 2010-2011, mutta sen jälkeen hänen uraansa ovat varjostaneet loukkaantumiset. Hän on käynyt läpi kaksi polvileikkausta ja niiden lisäksi murheita ovat aiheuttaneet lukuisat pienemmät haaverit.

26-vuotiaalta takamieheltä meni ohi koko kausi 2012-2013, kun hän loukkasi vasemman polvensa. Syksyllä 2013 hän loukkasi toisen polvensa ja joutui sivuun loppukaudeksi. Myös viime kaudella hänellä oli ongelmia polviensa kanssa.

NBA-kausi käynnistyy lokakuun lopussa.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat