Suora

  • Närbild
  • Taitoluistelun EM, miesten lyhytohjelma
  • Anterselva, naisten pikakilpailu

Kontisen ja Hueyn unelma-alku - kaksi viikkoa, kaksi ATP-turnausvoittoa!

Henri Kontinen ja Treat Huey voittivat Kuala Lumpurin ATP-turnauksen nelinpelin. Viime viikolla kaksikko juhli turnausvoittoa Pietarissa.

urheilu
Henri Kontinen
Suomen Tennisliitto

Henri Kontinen ja Treat Huey jatkoivat upeaa pelivirettään Kuala Lumpurin ATP-turnauksen finaalissa. Turnauksessa kakkoseksi sijoitetut Kontinen ja Huey voittivat finaalissa ykköseksi sijoitetun parin Raven Klaasen/Rajeev Ram 7-6(7-4), 6-2.

Kontinen ja filippiiniläinen Huey pelasivat viime viikolla ensimmäisen turnauksessa yhdessä ja tuloksena oli turnausvoitto Pietarissa. Toinen viikko toi toisen turnausvoiton. Kaksikko ei ole siis hävinnyt yhtään ottelua yhdessä.

Kontiselle ATP-turnausvoitto oli jo viides tällä kaudella ja kuudes uralla. Tämän kauden kolme ensimmäistä voittoa tulivat nyt loukkaantuneena olevan Marin Draganjan kanssa.

Kontinen/Huey siirtyi avauserässä murrolla 4-2 -johtoon, mutta Kontinen sortui heti seuraavassa syöttövuorossa kahteen kaksoisvirheeseen ja ykkössijoitetut mursivat takaisin. Klaasen/Ram mursi myös Hueyn syötön ja pääsi syöttämään erävoitosta, mutta suomalais-filippiiniläinen pari taisteli murron takaisin.

Erän ratkaisu jouduttiin hakemaan tie-breakista. Kontinen/Huey vei sen nimiinsä 7-4.

Toisessa erässä Kontinen ja Huey mursivat kahdesti ja voittivat erän 6-2.

Ensi viikolla Kontisen ja Hueyn turnausvoittojen metsästys jatkuu Tokiossa, jossa turnaus on kahta edellistä viikkoa kovatasoisempi.

Suosittelemme

Tuoreimmat