Koillissanomat: Alppihiihtäjä kuntoutuu erikoisessa paikassa

Lonkkaleikkauksesta toipuva alppihiihtäjä kuntoutuu hyvää vauhtia. Hän ehti myös jääkiekkokaukaloon, kertoo Koillissanomat.

Alppihihtäjä Santeri Paloniemi debytoi jääkiekon II-divisioonassa Kuusamon Pallo-Karhujen riveissä. Lonkkaleikkauksesta toipuva Paloniemi pelasi kolmoskentällisessä ja täytti valmentaja Immo Laihon mukaan hyvin paikkansa.

Vajaat kymmenen vuotta sitten edellisen kerran jääkiekkoa pelannut Paloniemi joutui joukkueensa kanssa taipumaan kauden avauksessa jatkoajalla Raahe-Kiekolle 3-4.

Paloniemi kertoi Koillissanomien haastattelussa (siirryt toiseen palveluun), ettei lajinvaihto ole pysyvä. Kuusamolainen aikoo palata rinteeseen heti lumitilanteen niin salliessa.

Paloniemen lonkka kesti II-divioonan vauhdin hyvin ja laskija on tyytyväinen kuntoutumisensa etenemiseen. Paloniemi kertoi lehdelle, että ensimmäisenä leikattu oikea lonkka on jo hyvässä kunnossa. Nyt tavoitteena on palauttaa ketteryys, joka on kärsinyt lihasmassan kasvettua kymmenisen kiloa. 

Hyvin edennyt kuntoutuminen on jo vienyt ajatukset alkavaan alppihiihtokauteen. Pujottelijan ajatuksissa on osallistuminen marraskuussa  laskettavaan Levin maailmancupin kisaan.