Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu

"Jätkät taistelivat ja näyttivät olevansa äijiä" – Huuhkajien kootut kommentit Romania-tasapelistä

Suomen pelaajat eivät jääneet surkuttelemaan Romanian viime hetken tasoitusta, vaikka viheltämättä jäänyt rangaistuspotku kismittikin.

urheilu
Lukas Hradecky kurottaa torjuntaan
Lukas Hradecky pelasi hienon ottelun Huuhkajien maalilla.Lehtikuva

Suomi pelasi torstai-iltana vierastasapelin Romaniaa vastaan jalkapallon EM-karsinnoissa. Tasapelin ja Unkarin Färsaaret-voiton jälkeen Huuhkajien haaveet kisoihin pääsystä menivät murskaksi.

Yle Urheilu kokosi suomalaisten kommentteja dramaattisesta ottelusta.

- Jätkät taistelivat ja näyttivät olevansa äijiä. Ei voi muuta kuin olla ylpeitä. Tämä on jalkapallon hienous ja kurjuus. (Lukas Hradecky)

- Ehdottomasti olen ylpeä joukkueesta. Meiltä vietiin pilkku, siitä 2-0-johto niin peli olisi ollut ohi. Hieno taisteluilme meiltä, ja taktiikka toimi juuri niin kuin haluttiin. Tietysti ikinä ei saisi antaa noin myöhäistä tasoitusta. (Niklas Moisander)

- Oli todella hauska pelata. Kyllä tuntuu kuitenkin pahalta, kun vastustaja tekee viimeisellä minuutilla maalin. Olisi voitu tehdä neljä tai viisi maalia, niin vastustajakin, joten ehkä se tasapeli olikin sitten ansaittu. (Jere Uronen)

- Pelattiin 90 minuuttia hyvin niin kuin piti, mutta sitten lisäajalla tuli maali. Hieno taistelu kuitenkin meiltä, tällaista tämä futis on. Pohjois-Irlantia vastaan ei ole kuin voitettavaa, hyvä ilme ja samanlainen taistelu Stadikalle. (Joel Pohjanpalo)

- Päällimmäisenä on pettymys, kun voittokin oli lähellä. Olen ylpeä siitä, miten pojat nostivat tasoaan toiselle puoliajalle. Tehtiin hieno maali ja pystyttiin luomaan muitakin hienoja maalipaikkoja. Pelitapahtumiin nähden tulos oli suunnilleen oikeudenmukainen. (Markku Kanerva)

Suomi päättää EM-karsintansa tulevana sunnuntaina Pohjois-Irlantia vastaan Helsingin Olympiastadionille. Ottelu alkaa kello 19.00 ja se näkyy Ylen kanavilla.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat