Karalahti puolustautuu, valmentaja tuomitsee: "Tällaista ei voi hyväksyä"

Toisen ulosajonsa syksyn toisessa pelissään saanut Jere Karalahti väittää Ryan Laschin esittäneen suihkukomennukseen johtaneessa tilanteessa. Suomalaisen valmentajalta ei löydy ymmärrystä.

Jere Karalahti (arkistokuva) Kuva: Tomi Hänninen

HV71:n Jere Karalahti palasi kuuden ottelun pelikiellon jälkeen kaukaloon - ja lensi saman tien suihkuun päähän kohdistuneesta takalauksesta. Suomalainen on ajettu ulos molemmista syksyllä pelaamistaan SHL-matseista.

Karalahti sai keskiviikkona 5+20 minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Ruotsalaisseuran päävalmentaja Johan Lindbom ei pitänyt näkemästään.

- Tällaista ei voi hyväksyä. On ihan selvää, että näin usein ei saa tulla ulosajoja. Käsittelemme asian sisäisesti, Lindbom sanoi C Moren haastattelussa.

Karalahti itse kommentoi ulosajoaan Sportbladetille (siirryt toiseen palveluun). Suomalaispakin mielestä häntä on kohdeltu väärin.

- Tämä on turhauttavaa. Ensimmäinen ulosajoni oli halpa. Tänään minä lauoin kiekkoa, kun vastustajan kaveri tulee kohti. Nostin käteni ja mailani vain suojatakseni itseäni. Heidän jätkänsä (Ryan Lasch) oli vain niin lyhyt, että osuin häntä aika ylös. Mutta ei se edes ollut kunnon osuma, uskon että häntä ei oikeasti sattunut niin paljon kuin hän esitti, Karalahti totesi.

Ruotsin kiekkoliigan kurinpitoelin käsittelee tapauksen mahdollisen lisäpelikiellon osalta.