1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Eilen uuden nimensä saaneessa Isomäki Areenassa yllätti hallin valaistus!

Kuin puun takaa osa valaistuksesta sanoi itsensä irti, kun toista erää oli jäljellä 5.23. Odottelu tuotti jatkossa kolme kertaa täydellisen pimeyden.

Kuva: Lehtikuva

Kuin puun takaa osa valaistuksesta sanoi itsensä irti, kun toista erää oli jäljellä 5.23. Odottelu tuotti jatkossa kolme kertaa täydellisen pimeyden.

- Ei hajuakaan mistä johtui. Pari kertaa vaihdettiin sulakkeita ja näillä on nyt tarkoitus jatkaa seuraavissa peleissä. Ajallisesti menetettiin parikymmentä minuuttia.

Myös makkaranmyynti tyrehtyi ulkosallakin. Se lähinnä aiheutti porukoissa pientä hilpeyttä. Homma jatkui ja porilaisittain todellinen ja nautittava valonvälähdys nähtiin, kun jatkoaikaa oli tahkottu kolmella kolmea vastaan 2.46.

Oma kasvatti Masi Marjamäki räjäytti 5227-henkisen katsomon Ässien saamasta kahdella yhtä vastaan -hyökkäyksestä.

- Hyvä että kaksi pistettä saatiin kovalla taistelulla. Ne ansaittiin. Kerälältä loistava syöttö. Veto vähän epäonnistui, mutta siinä oli sen verran tilaa, että sinne meni, virnisteli tekosiaan porilainen.

Viimeisistä kolmesta ottelustaan Ässät on nyt napsinut kuusi pistettä. Ilta oli myös ensimmäinen, jonka Ässät voitti varsinaisen peliajan jälkeen. Kolme kertaa on tullut takkiin voittomaalikisan jälkeen.

- Viimeisistä kolmesta pelistä on otettu mukaan hyviä asioita ja jaksettu eteenpäin. Nyt otettiin kaksi ja sitten päät kääntyvätkin jo sunnuntaihin. Kyllä siinä vähän fokus heilahteli edestakaisin. Mutta saimme pidettyä sen hyvin. Kotona on hieno pelata. Loistava yleisö meidän takanamme koko ajan. Mielellään täällä pelaa, muotoili Masi.

SaiPa hävisi nyt ensi kerran tällä kaudella toisen ottelunsa peräkanaa.

- Hyvillä mielin tultiin Vaasasta Poriin. Vähän palauteltiin eilen ja koko ajan oli tämä peli mielessä. Keskiviikkona oli huono, mutta tänään hyvä vieraspeli, ynnäili SaiPa-kippari Ville Koho.

- Tiukkaa ja hyvää vääntöä oli. Sähköt meni jo ennen peliäkin ja oli tiedossa, että jotakin saattaa tapahtua. Ei se mielestäni vaikuttanut kumpaankaan joukkueeseen millään tavalla.

- Ei tämä raskasta ole. Sen takia tätä tehdäänkin, että saadaan pelata. Huomenna pikku verryttelyt ja iltapäivällä viiden aikaan Ilveksen kimppuun. Saa olla poikien kanssa reissussa, hihkui Koho ja suuntasi kohti Mansea startanneeseen bussiin.

Jouko Färd, Pori