Suora

  • Uinnin EM finaalit
  • Uinnin EM
  • Kävelykyky meni ja futisunelma mureni - mutta Heidi Foxell löysi tiensä takaisin
  • Urheiluruutu

Suomalaistähdelle kyseenalainen voitto – ”Tekisi mieli tehdä omasta suorituksestani protesti”

Joni Salovaara voitti enemmistöäänin Rafael Macedon vapaaotteluilta Cage 32:ssa, muttei todellakaan ollut tyytyväinen omaan esitykseensä. Brasilialaisvastustaja oli äärimmäisen pettynyt tuomareiden päätöksen jälkeen.

urheilu
Joni Salovaara
Joni SalovaaraCage

Vapaaottelija Joni Salovaara voitti tuomareiden enemmistöäänin brasilialaisen Rafael Macedon Cage 32 - tapahtuman pääottelussa Helsingin Kulttuuritalolla. Tuomariston päätös ihmetytti tiukan ottelun hävinnyttä Macedoa, eikä Salovaara itsekään ollut onnensa kukkuloilla ottelun jälkeen.

– Tekisi mieli tehdä omasta suorituksestani protesti, mutta niin ei kai voi tehdä, Salovaara sanoi heti ottelun jälkeen.

– Pari erää olisin voinut vielä ottaa, mutta ei voi motkottaa, kun en tehnyt kehässä mitä piti, hän jatkoi.

Macedo aloitti ottelun vahvasti ja piti Salovaaraa matossa ison osan avauserästä. Toinen erä oli Salovaaran, joka sai hyviä osumia ja oli lähellä tyrmäystäkin erän lopussa. Kolmannessa erässä Macedo otti jälleen hallinnan, vaikkei juuri jaksanutkaan enää kuin sitoa Salovaaran matossa.

Ottelun jälkeen Macedo juhli iloisena ja itsevarmana voittoaan, kun Salovaara taas pyöri ennen tuomionjulistusta turhautuneena kehässä.

– Jos ette saaneet tästä mitään irti, toivottavasti saitte aiemmista otteluista, Salovaara sanoi jopa hieman anteeksipyytävään sävyyn.

Illan toisessa pääottelussa Norjan Emil Weber Meek otti kuristusvoiton Kai Puolakasta. Myös Juha-Pekka Vainikaisen ilta päättyi kuristustappioon Domingos Mestrelle. Mika Hämäläinen otti täyden ajan jälkeen voiton Ondrej Skalnikista ja Jussi Halonen kuristusvoiton Julien Piednoirista. Kennet Mattsson voitti Ville Heikkosen nopealla keskeytyksellä ja Ruotsin Dennis Olofsson Janne Kuuselan teknisellä tyrmäyksellä.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat