1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Enbuske – Stiller – Veitola – Jääkiekkokierroksen rautainen ykkösvitja

Kaj Kunnas isännöi tiistaina erilaista Jääkiekkokierrosta, kun Yle Puheen studioon vieraaksi astelevat kello 18.03 alkaen Tuomas Enbuske, Ruben Stiller ja Maria Veitola. Millainen mahtitekijä SM-liiga on?

Kuva: Tomi Hänninen

Tiistain Kiekkokierros tarjoilee todella mielenkiintoisen ja yllättävän ykkösketjun studiovieraiden osalta. Kun nimittäin P7-studioon saapuu kolmikko Tuomas Enbuske - Ruben Stiller - Maria Veitola. Mitä he kiekosta tietävät? Miten he kiekkoilun mieltävät? Tavallaan "ulkopuolisina" seuraajina.

Millainen mahtitekijä pääsarjamme on? Liiga kun kuitenkin pyörittää noin 100 miljoonaa euroa per vuosi. Onko jääkiekko pelkkää viihdeteollisuutta, johon myös määrätty väkivalta kuuluu? Miksi homous on kiekossa niin tabu? Entä työpaikkakiusaaminen? Machokulttuuri? Ja niin edelleen.

Maria Veitolalla myös suunnitelmissa vetää Tuomakselle ja Rubenille venäläinen kiekkoilijan pakaratreeni. Lähtevätkö herrat siihen mukaan? Sen Yle Puheen Kiekkokierros alkaen tiistaina kl.18.03 näyttää. 

Jaossa myös taas kaksi lippua Helsingin EHT-turnaukseen. Suomi-Tsekki peliin. Plus että Jäädytetyt Pelinumerot-sarja taas palaa Kiekkokierrokselle. Kl.21.30 kun saamme tutustua HPK-legendaan Juha Hietanen ja hänen paitaansa nro 17.

Kolmen Liigapelin lisäksi Kiekkokierros tarjoilee myös Jokerien KHL-matsin Jekaterinburgia vastaan. Illan asiantuntija Areenassa Jokeritpelissä on Juha Lind.

Kun taas Kaitsu Kunnas yrittää paimentaa räiskyvää kolmikkoa Enbuske-Stiller-Veitola studion uumenissa.

Yle Puhe tiistaina kl.18.03–21.40. Kuuntele lähetystä tästä.