Lentopallomaajoukkueelle menetys - "Toivottavasti tälle paikalle löytyy nuoria lupaavia pelaajia"

Olli Kunnari on pelannut maajoukkueurallaan komeat 252 maaottelua jakaen kaikkien aikojen tilaston kuudennen tilan maaottelumäärässä.

urheilu
Olli Kunnari
Olli Kunnari. Matti Immonen Photography

Tammikuussa Berliinissä pelattava lentopallon Euroopan olympiakarsintaturnaus jää väliin Suomen maajoukkueen runkopelaajiin viimeisen vuosikymmenen ajan kuuluneelta Olli Kunnarilta.

33-vuotias sastamalalainen yleispelaaja ei vielä sano lopullisia jäähyväisiä maajoukkueelle, mutta toivoo tietysti nuorten pelaajien yhä vahvempaa läpimurtoa ”omalle” paikalleen.

- Ei tässä nyt ole sen suuremmasta dramatiikkasta kyse, isää vain tarvitaan kotona. Tavallaan laitoin jo viime vuoden syksynä MM-kisojen jälkeen pillejä pussiin maajoukkueen suhteen, mutta tuolloin Köpi (päävalmentaja Tuomas Sammelvuo) sai minut ylipuhuttua mukaan EM-projektiin. Nautin tästä jaksosta suunnattomasti, vaikka tulos ei ollut toivottu. Tämä oli hienolta joukkueelta hyvällä aseteella tehty jakso, Kunnari selvitti tiedotteessa.

- Joskushan se aika on antaa kentät nuoremmille, mutta onko se lopullisesti nyt, sitä en vielä halua sanoa. Toivottavasti tälle paikalle löytyy nuoria lupaavia pelaajia yhä enemmän, joten myös minun päätökseni helpottuu, Kunnari virnistää.

Kunnari on pelannut maajoukkueurallaan komeat 252 maaottelua jakaen Kai Mattilan kanssa kaikkien aikojen tilaston kuudennen tilan maaottelumäärässä. Kunnarin maajoukkuedebyytti tapahtui reilut 13 vuotta sitten.

Lähteet: Suomen Lentopalloliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat