Suora

  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

LeBron James teki historiaa ja nousi kaikkien aikojen pistekuninkaiden joukkoon

LeBron James teki historiaa, kun hän johdatti Cleveland Cavaliersin voittoon Philadelphia 76ersista. Jamesista tuli kaikkien aikojen 20. pelaaja, joka on tehnyt urallaan 25 000 pistettä.

urheilu
LeBron James juhli toisen NBA-finaalin voittoa eläimellisesti.
EPA

Cleveland Cavaliersin LeBron Jamesista tuli kaikkien aikojen nuorin pelaaja, joka on saavuttanut urallaan 25 000 tehtyä pistettä. James rikkoi rajan 107-100-voittoon päättyneessä ottelussa Philadelphia 76ersia vastaan maanantaina. Voitto oli Clevelandille kolmas peräkkäinen.

James kirjautti ottelussa 22 pistettä, 11 syöttöä ja yhdeksän levypalloa. Cleveland joutui ottelussa jo 15 pisteen takaa-ajoasemaan, mutta nousi Jamesin johdolla voittoon. Kovana kotiyleisönä tunnettu phliladelphialaiskatsomo osoitti Jamesille seisaallaan suosiotaan, kun hän iski donkilla uransa 25 000:nen ja 25 001:nen pisteensä neljännessä erässä.

- On tämä todella hienoa. Ylsin historiankirjoihin voittavassa joukkueessa ja näiden joukkuekavereiden kanssa - hallissa, jonka yleisö rakastaa koripalloa. Tämä yleisö on Sixersin faneja henkeen ja vereen, mutta he osaavat arvostaa peliä. Oli todella erityistä, että he osoittivat seisoen suosiotaan minulle, James hehkutti.

30-vuotias James nousi saavutuksellaan kovaan seuraan. Hänen lisäkseen nykyisistä aktiivipelaajista 25 000 pistettä on heittänyt vain Dallasin Dirk Nowitzki, San Antonion Tim Duncan, Minnesotan Kevin Garnett, Los Angeles Lakersin Kobe Bryant ja Clippersin Paul Pierce.

Lähteet: AP, NBA.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat