Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Iivo Niskanen säästyi rangaistukselta

Hiihtäjä Iivo Niskasen syksyn tölkkitempaus ei aiheuta jatkotoimenpiteitä. Hiihtoliiton johtokunta käsitteli tapahtumia keskiviikkona.

urheilu
Iivo Niskanen
Iivo Niskanen.EPA

Maajoukkuehiihtäjä Iivo Niskasen syksyn tölkkitempaus ei johtanut ainakaan vielä rangaistuksiin. Hiihtoliiton johtokunta käsitteli keskiviikkona urheilijoiden sosiaalisen median toimintaa maajoukkueen syksyn leireillä.

Niskasen ympärille nousi kohu, kun Niskanen lähetti Twitteriin kuvan, jossa Red Bull -energiajuomatölkki oli näkyvästi esillä. Niskanen ja Red Bull eivät ole tehneet ns. kolmikantasopimusta Hiihtoliiton kanssa.

- Muutamat some-postaukset muista kuin kolmikantasopimusten sisällä olevista kumppaneista eivät toistaiseksi aiheuta toimenpiteitä Hiihtoliiton ja urheilijoiden välillä, Hiihtoliitto tiedotti kokouksensa jälkeen.

Talven kisakausi on lähestymässä ja pelisäännöistä keskustellaan urheilijoiden kanssa vielä ennen tulevia kilpailuja.

- Yhteistyöstä ja yhteisistä pelisäännöistä keskustellaan urheilijoiden ja Hiihtoliiton operatiivisten toimijoiden välillä ennen maailmancup-kauden alkua maajoukkueleireillä Oloksella ja Rovaniemellä, Hiihtoliiton tiedotteessa todetaan.

Yle Urheilu tavoitti Hiihtoliiton toiminnanjohtajan Mika Kulmalan, jonka mukaan tarkoituksena on päästä kaikille osapuolille hyvään ratkaisuun.

- Pyrimme olemaan samalla puolella urheilijoiden kanssa ja löytämään yhteisen tien, jossa löytyy tilaa sekä maajoukkuekumppanuuksille että urheilijoiden omille kumppaneille, Kulmala sanoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat