1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Tenniskuningatar löysi supervoimansa - puhelinvaras jäi kiinni

Serena Williams kertoo sosiaalisessa mediassa löytäneensä sisäisen supersankarin.

Kuva: EPA

Serena Williamsin huippu-urheilijan ominaisuudet ovat hyödyksi myös silloin, kun taskuvaras iskee. Tennistähti on julkaissut Facebookissa pitkän kertomuksen (siirryt toiseen palveluun), jossa hän käy läpi taannoisen illallisensa vaiheita.

Williams oli syömässä kiinalaisessa ravintolassa ja epäilyttävä mies nappasi tennisammattilaisen puhelimen viereiseltä tuolilta. Naisten maailmanlistan ykkönen ei tyytynyt kohtaloonsa vaan syöksyi miehen perään.

Pitkässä ja polveilevassa kirjoituksessa Williams kuvailee itseään kuin supersankaria, joka taistelee rikollisia vastaan.

- Hyppäsin ylös tuoliltani, pujottelin ulos ravintolasta (hyppäsin parinkin tuolin yli) ja nappasin hänet kiinni. Hän yritti juosta, mutta olin liian nopea. (Sprintit ovat tehneet tehtävänsä) Olin ottanut hänet hetkessä kiinni, Williams kirjoittaa.

- Supersankari? Ehkä? Tai totta h*lvetissä! Olen nopea, voimakas, minulla on supersankarin vartalo, viettelysvoima, seksikkyys, vahvuus, johtajuus ja tyyneys kaiken keskellä. Kuuntele aina sisäistä supersankariasi.