Suora

  • DreamHack Open Fall 2020

Suomi ja Ruotsi legendaottelussa – Selänne ja Forsberg eivät saa pelata

Perjantaina Helsingissä nähdään kovanluokan legendoja, kun Suomi ja Ruotsi kohtaavat World Legends Hockey Leaguen kamppailussa.

urheilu
Pentti Lindgeren
Katso Pentti Lindegrenin haastattelu kuvaa klikkaamalla.

Helsingissä käydään EHT-turnauksen yhteydessä myös World Legends Hockey Leaguen kamppailu. Suomen ja Ruotsin konkarit kohtaavat perjantaina ottelussa, jonka voittaja jatkaa tammikuun lopputurnaukseen Moskovaan. Muut joukkueet ovat Venäjä, Tshekki, Slovakia ja Saksa.

Suomen legendajoukkueen GM Pentti Lindegren kertoi kuitenkin, etteivät maanantaina Jarkko Niemisen ja Roger Federerin näytöstennisotteluun osallistuvat Teemu Selänne ja Peter Forsberg voi pelata perjantain legendaottelussa.

- Teemu Selänne ei saa pelata, koska on pelannut ammattikiekkoa viimeisen viiden vuoden aikana. Pelaajien pitää olla yli 45-vuotiaita, eli Peter Forsberg, Niclas Lindström ja myöskään Mats Sundin eivät saa olla mukana. Jossain he väijyvät ja ensi vuonna tulevat mukaan, Lindegren sanoi.

Suomen joukkueessa riittää kuitenkin aikansa supertähtiä, kuten Jari Kurri, Teppo Numminen, Esa Tikkanen ja Raimo Helminen. Ruotsin joukkueessa nähdään monen suomalaisen painajainen Anders ”Masken” Carlsson.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat