1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

"Mitä tuo idiootti täällä tekee?" Valeasuun pukeutunut Peter Forsberg höynäytti kiekkoporukkaa

Aftonbladet järjesti hauskan tempauksen, jossa kiekkolegenda Peter Forsberg meni naamioituneena veteraanikiekkoilijoiden jäille. ”Kent” aloitti heikosti, mutta paransi vauhtiin päästyään.

Peter Forsberg Kuva: EPA

Kaikki ei ole aina sitä, miltä se päällepäin näyttää. Ruotsalaislehti Aftonbladet julkaisi verkkosivuillaan videon, jossa legendaarinen Peter Forsberg maskeerataan ”Kentiksi” ja hän osallistuu veteraanikiekkoilijoiden harjoituksiin.

Forsberg, 42, esiintyy harjoitusten aluksi tahallaan heikkotasoisena pelaajana, mikä saa muutaman pelaajan ihmettelemään vaihtoaitiossa kovaan ääneen. Hetken pelleiltyään Forsberg lisää kierroksia ja dominoi lopulta koko kaukaloa. Totuuskin valkenee melko nopeasti muille osallistujille.

- Ei ollut kovin helppo pelata huonosti aluksi, mutta luulen onnistuneeni siinä. Luistelin aluksi vain sinne tänne ja oli melko hauskaa tuntea itsensä kerrankin tarpeettomaksi, Forsberg sanoi.

- Mietin aluksi, että mitä tuo idiootti täällä tekee? Valitin hieman Jörgenille, mutta ”Kentistä” kuoriutuikin ihan hyvä pelaaja, kritiikkiä antanut Krister sanoi hymyillen Forsbergin vieressä.

Katso video tilanteesta tästä (siirryt toiseen palveluun). Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Pallomeri.net

8.11. klo 14:18: Asiasta uutisoi ensimmäisenä Suomessa Pallomeri.net.