Suora

  • Elävä arkisto esittää

Suomen maajoukkuetähden "judoheitto" aiheutti rähinän Ruotsin liigassa - katso video

Jani Kukkola selvisi kulmapainista kaksiminuuttisella, mutta jälkitilanteesta tuomittiin vastustajalle viiden minuutin rangaistus.

urheilu
Jani Kukkola
Jani Kukkola MM-kisoissa joulukuussa 2014.Ville Vuorinen / Salibandyliiga

Ruotsin salibandyliigassa nähtiin torstaina kuuma kamppailu, kun suomalaispelaajien Jani Kukkolan, Mika Moilasen, Juha Kivilehdon ja Asser Jääskeläisen edustama Helsingborg kohtasi Storvretan. Tunteet olivat pinnassa jo avauserässä, jolloin nähtiin kamppailun erikoisin tilanne.

Suomen maajoukkuetähti Kukkola paini kulmatilanteessa Strorvretan Wiktor Bladhin kanssa, ja lopulta Kukkolassa roikkunut vastustaja lensi komealla "judoheitolla" kaukalon laidan yli. Tilanne muuttui rähinäksi, kun Strorvretan Niklas Paulsson tuli kurittamaan Kukkolaa ja sen jälkeen muut pelaajat saapuivat paikalle hillitsemään kiehuntaa.

Kukkola ja Bladh saivat painistaan kakkoset, mutta jatkotilanteessa hiiltynyt Paulsson tuomittiin istumaan viiden minuutin jäähyä. Tilanteen voi katsoa Innebandymagazinetin nettisivuilta. (siirryt toiseen palveluun)

Helsingborg voitti kamppailun lukemin 9-5. Voiton myötä viime kaudella välierissä pelannut "suomalaisjoukkue" nousi sarjassa yhdeksännelle sijalle. Superliganissa on pelattu kahdeksan ottelua ja sarjan kärjessä on hallitseva mestari IBF Falun.

Korjaus klo 21.51: Lisätty Kukkolan ja Bladhin kaksiminuuttiset tilanteesta.

Lähteet: Innebandymagazinet

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat