Suora

  • Elävä arkisto esittää

NBA-mestari marssii voitosta voittoon Curryn käsittämättömillä suorituksilla - "Hän oli ihan ok"

Takamies Stephen Curry johdatti hallitsevan NBA-mestarin Golden State Warriorsin jo kymmenenteen peräkkäiseen voittoon Minnesota Timberwolvesia vastaan.

urheilu
Golden Staten Stephen Curry.
EPA

Hallitsevan NBA-mestari Golden State Warriorsin kuluvan kauden alku on ollut hurja. Torstain 129-116 -voitto Minnesotasta oli joukkueelle jo kymmenes perättäinen ja kauden alku on Golden Staten seurahistorian paras.

Joukkueen kantava voima alkukaudella on ollut takamies Stephen Curry. Torstaina hän heitti 46 pistettä, joista 21 ensimmäisessä erässä. Minnesotan päävalmentaja Sam Mitchell ei voinut kuin kohautella olkapäitään ja katsoa, kun Curry laittoi shown pystyyn.

- Panostimme todella paljon Steph Curryn hidastamiseen ja pysäyttämiseen ja silti hän tekee 46 pistettä, Mitchell hämmästeli.

- Istuin ja ihmettelin. Jos emme olisi toteuttaneet pelisuunnitelmaamme ja pelanneet häntä vastaan tavanomaisesti, hän olisi saattanut tehdä 60 pistettä.

Ottelu oli syksyn neljäs, jossa Curry, 27, heitti vähintään 20 pistettä yhteen erään ja kolmas, jossa hän teki yli 40 pistettä. Takamiehen pistekeskiarvo on kymmenen ottelun jälkeen 33,3 pistettä.

- Hänen esityksensä oli tänään hyväksyttävä. Hän oli ihan ok, Golden Staten väliaikainen valmentaja Luke Walton virnuili.

Lähteet: The Sports Xchange

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat