1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Kiira Korpi mukaan Ylen taitoluistelulähetyksiin

Kilpauransa viime kauteen lopettanut Kiira Korpi vahvistaa Ylen taitoluistelulähetyksiä. Korpi toimii asiantuntijana jo viikonvaihteen Ranskan GP-kisojen lähetyksissä.

Kuva: EPA/YURI KOCHETKOV

Kilpauransa viime kauteen päättänyt Kiira Korpi vahvistaa Ylen taitoluistelulähetyksiä asiantuntijan roolissa. Viikonvaihteen Ranskan GP-kisan lisäksi Korpi on mukana Ylen tiimissä myös tammikuun EM-kisoissa Bratislavassa.

- Odotan työntäyteistä viikkoa Bratislavassa. Olen innoissani että pääsen näkemään myös toisen puolen kisoista, koska tähän asti olen kokenut sen vain urheilijan näkökulmasta, Korpi ennakoi.

- Toivon että voin olla mukana kehittämässä lähetyksiä ja laajentaa toimintaa muun muassa eri sosiaalisen median alustoilla, esimerkiksi Snapchatissa. Tunnen paljon urheilijoita ja valmentajia, joten uskon voivani valottaa sitä mitä backstagella tai luistelijan mielessä tapahtuu, Korpi suunnittelee.

Korven lisäksi Ylen lähetyksissä jatkavat edelleen lajin muutkin huippuasiantuntijat, kuten Anuliisa Uotila, Laura Lepistö ja Susanna Pöykiö.

- Koen että tämä on upea mahdollisuus minulle oppia uutta ja tehdä töitä media-alan huippuammattilaisten kanssa. Yle on ollut pitkään maailmanlaajuisestikin yksi taitoluistelulähetysten edelläkävijöitä ja olen todella iloinen, että pääsen nyt omalta osaltani mukaan, sanoo Korpi.

Lähetykset Ranskan GP-kisoista:

Perjantaina 13.11. Yle Areenassa klo 16.25 lyhytohjelmat (selostamaton suora lähetys), TV2:ssa klo 18.00 naisten ja jäätanssin lyhytohjelmat ja 22.50 jäätanssin, miesten ja parien lyhytohjelmat.

Lauantaina 14.11. Yle Areenassa klo 14.25 vapaaohjelmat (selostamaton suora lähetys), TV2:ssa klo 17.25 naisten ja jäätanssin vapaaohjelmat ja 22.00 miesten ja parien vapaaohjelmat.

Sunnuntaina 15.11. Yle Areenassa klo 15.25 loppunäytös (selostamaton suora lähetys), TV2:ssa klo 17.00 loppunäytös.