Suora

  • Katowice Major CS:GO The New Challengers' Stage
  • Rallin MM, Ruotsi. ek 11 - live
  • Futsal Final Four: Miesten 1. välierä Mad Max - Kiisto

Zlatan tylytti vastustajaa: Lähetin koko Tanskan eläkkeelle

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen tähti Zlatan Ibrahimovic loisti EM-jatkokarsintojen toisessa osassa Tanskaa vastaan. Taituri lähetti pelin jälkeen terveiset myös naapurimaalle.

urheilu
Zlatan Ibrahimovic oli liian taitava tanskalaisille.
Zlatan Ibrahimovic oli liian taitava tanskalaisille.EPA

Zlatan Ibrahimovic on hyökkääjä vailla vertaa. Mies taikoo välillä maaleja kuin tyhjästä. Tanskaa vastaan 34-vuotias pelaaja teki upeaa kaksi osumaa.

Ibrahimovicin maajoukkueen uran jatkosta on puhuttu viime ajat. Tanskalaiset ottivat ennen peliä tästä kaiken irti ja olivat toivottamassa Zlatanille hyviä eläkepäiviä. Ruotsin EM-kisapaikan ratkettua yhteismaalein 4-3 on varmaa se, että taiturin maajoukkuepelit eivät loppuneet.

- Tanskalaiset olivat lähettämässä minua eläkkeelle. Minä lähetin vastaavasti koko Tanskan eläkkeelle, Zlatan sanaili ottelun jälkeen Kanal 5:n haastattelussa.

Ibrahimovic teki joukkueensa ensimmäisen osuman veikeän yhdistelmän päätteeksi. Hän jätti puolustajan taakseen ja jatkoi kulmapotkun verkon perukoille.

- Sitä kuviota on harjoiteltu. Ensimmäisessä pelissä sitä jo kokeiltiin, mutta ei onnistunut. Nyt sitten osui kohdalleen.

- Olimme parhaimmillaan tässä jatkokarsintavaiheessa. Näin hyvin emme pelanneet aikaisemmin karsinnan aikana. Se on todella hienoa, Ibrahimovic sanoi.

Ruotsi eteni jalkapallon EM-kisoihin jo viidennen kerran peräkkäin. Vastaavasti kahdet edelliset MM-kisat ovat jääneet sinikeltaisilta väliin.

- Kisapaikka on Ruotsille kaikki kaikessa. Parhaat pelaajat kuuluvat isoihin turnauksiin. MM-kisat jäivät minulta pelaamatta, mutta pääsen kuitenkin EM-kisoihin.

- On vaikea kuvailla tunnelmia. Olen iloinen kaikkien puolesta. Nyt nautitaan, PSG:ssä ammattilaisena palloileva peluri kertoi SVT:lle.

Jalkapallon EM-kisat pelataan ensi kesänä Ranskassa.

Lähteet: Kanal 5, SVT

Suosittelemme

Tuoreimmat