Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste
  • Jalkapallon naisten maaottelu: FIN - ISL
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: CHN - ESP
  • FIFAn jalkapallon naisten MM: RSA - GER

Blues-kipparilta löytyi vielä huumoria: "Ilmaista ruokaa ja hotellimajoitus"

Kim Hirschovits ei ole saanut marraskuun palkkaansa Bluesilta. Hymyä joukkueen kapteenin huulille toivat kolme pistettä Ässistä.

urheilu
Kim Hirschovits, Bluesin kapteeni 26.3. 2015
Kim Hirschovits, Bluesin kapteeni Tomi Hänninen

Porissa koettiin tänään melkoinen ilta. Ässiltä odotettiin voittoa. Eipä natsannut. Bluesin pelimannit puolestaan odottavat vieläkin rästipalkkojaan. Tulevatko vielä perjantaihin mennessä?

Ässät vei avauserän 1-0, mutta Blues mätti toisessa peäti kolme ja se riitti.

- En nyt sanoisi, että pelimme lässähti. Blues käytti mahdollisuutensa hyödykseen. Ne kolme olivat maaleja. Tiedän kyllä mistä ne tulevat. Me maksoimme aika kovaa hintaa niistä virheistä mitä me teemme, totesi tapahtuneesta Ässien päävalmentaja Pekka Rautakallio.

Ässillä on edelleen puolisen tusinaa pelimannia sairastuvalla.

- Onhan sillä merkitystä. Se on ihan selvä asia. Tapio Sammalkankaan pelikielto kuuluu siihen samaan kategoriaan. Ja vaikuttaa vielä koko viikonkin, lopetti "Rocky".

Blues otti kolme pistettä, mutta pelaajien marraskuun palkat ovat erääntyneet 13.11. Pelaajilla on Suomen Jääkiekkoilijat ry:n mukaan oikeus purkaa sopimuksensa, ellei asiaa ratkaista viimeistään perjantaina.

- Käsitykseni mukaan perjantaina on oikeus purkaa sopimus. Olemme tietoisia omista oikeuksistamme, aloitti porukan kippari Kim Hirschovits.

-Tässä on nyt keskitytty vain pelaamaan. Toivon, että asiat järjestyvät. Tänäänkin taas keskityttiin taistelemaan tuolla kentällä seuran puolesta. Ei luovuta missään vaiheessa. Toivo elää siinä, että hommat saadaan järjestettyä ja jatkuu normaalilla lailla, jatkoi kultakypärä.

Pelaajat ovat keskenään pitäneet yhtä asiassa.

- Ne asiat mitä on puhuttu, ne jääkööt sinne. Sydän ja sitoutuneisuus laitetaan kentälle sekä pelataan fanien ja yhteisön puolesta kuten tänään nähtiin. Meillä on tiivis koppi, sanoi Hirschovits ja päätti vallitsevan tilanteen selkeästi.

- Täytyy olla ylpeä. Omaa palkkaa ei ole tullut. Pelissä pantiin itsemme likoon ja vielä syödään ilmaista ruokaa mitä Ässät on tarjonnut. Hieno juttu ja sitten toivottavasti Tampereelle hotelliin ja saadaan nukuttua kuivassa. Siellä on huomenna kolme pistettä jaossa.

Jouko Färd, Pori

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat