Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Hallitseva NBA-mestari tekee käsittämätöntä jälkeä - ennätyspitkä voittoputki jatkuu

Golden State Warriorsin voittoputkelle ei näy loppua. NBA:n hallitseva mestari on voittanut nyt kauden kaikki 19 otteluaan.

urheilu
Golden Staten Stephen Curry.
EPA

NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors ei osoita hyytymisen merkkejä, vaan venyttää hurjaa voittoputkea entisestään. Joukkue on voittanut nyt kauden kaikki 19 ensimmäistä otteluaan, kun entinen sarjan ennätys oli 16 voittoa kauden alusta laskien.

Maanantaina Golden State voitti Utah Jazzin 106-103 ja joukkueen tähtenä loisti jälleen kerran Stephen Curry. Viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Curry upotti yhteensä 26 pistettä ja nosti Golden Staten viimeisellä neljänneksellä voittoon.

- Ennätyksestä puhuttaessa usein unohtuu tällaiset tiukat ottelut, joissa meidän on ollut pakko venyä. Se että olemme voittaneet 19 ottelua ei tarkoita sitä, että voimme vain ilmestyä paikalle ja juosta joukkueiden yli - meidän täytyy oikeasti myös pelata, Curry muistutti.

Ottelu oli tasalukemissa 101-101 vain 51 sekuntia ennen loppua. Sen jälkeen Curry osui kolmen pisteen heitossaan ja sinetöi voiton vapaaheittoviivalta.

Golden State on nyt voittanut peräkkäin yhteensä 23 runkosarjan ottelua, kun mukaan lasketaan viime kausi. Voittojen määrä riittää kaikkien aikojen tilastossa kolmannelle sijalle.

NBA-historian pisin runkosarjaotteluiden voittoputki on Los Angeles Lakersin hallussa. Joukkue voitti kaudella 1971-72 peräti 33 peliä ja marssi mestaruuteen.

Lähteet: NBA.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat