1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Robert Heleniuksen vastustaja uhoaa: ”Tulen tyrmäämään sinut”

Franz Rill harjoitteli yhdessä maailmanmestariksi nousseen Tyson Furyn kanssa tämän valmistautuessa MM-otteluun Vladimir Klitshkoa vastaan.

Robert Helenius. Kuva: Yle

Robert Helenius kohtaa reilun viikon päästä Franz Rillin EM-titteliottelussa Helsingissä. Kanadassa syntynyt Rill uhkuu itseluottamusta ennen ottelua. IBF-liiton Inter-Continental -mestaruusvyö on raskaansarjan mittelön panoksena

- Robert, joulukuun 19. päivä tulen tyrmäämään sinut. Toivottavasti olet valmis”, Rill uhosi treenisalilta kuvatulla videolla.

Rill nousi EM-titteliotteluun hänen tallikaverin Erkan Teperin loukkaantumisen myötä. Ennakkoasetelmissa Rill lähtee altavastaajana otteluun.

- Lähden paineettomasta tilanteesta otteluun. Minulla ei ole mitään hävittävää, vain voitettavaa. Olen nähnyt muutamia Heleniuksen matseja ja tiedän pystyväni lyömään hänet, Rill selvitti Heleniuksen tiedotteessa.

- Tämä on minun ensimmäinen iso otteluni, mutta useampia on vielä tulossa. Aion yllättää Heleniuksen ja tuhota hänen purukalustonsa.

Rill harjoitteli yhdessä maailmanmestariksi nousseen Tyson Furyn kanssa tämän valmistautuessa MM-otteluun Vladimir Klitshkoa vastaan. Muita harjoitusvastustajia ovat olleet muun muassa Teper ja Kubrat Pulev.

- Sparrasin Furyn kanssa useasti. Se oli erinomainen kokemus. Nyt tiedän millä tavalla otella isompaa nyrkkeilijää vastaan, 194-senttinen Rill sanoi.