Kapanen karistaa paineita - "Viime vuonna Twitter paukkui ja suomalaiset laittoivat sinne sitä ja tätä"

Kasperi Kapanen saapui Torontosta Suomeen maanantaina. AHL:ssä raatanut hyökkääjä myöntää, että paineita riittää alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa.

urheilu
Kasperi Kapanen
Graig Abel

Kasperi Kapasen viimevuotinen MM-turnaus alle 20-vuotiaissa sujui vaisusti. Hyökkääjästä odotettiin johtavaa pelaajaa Kanadassa, mutta lopulta niin Kapanen kuin nuorten leijonien lauma putosi puolivälierissä.

Sami Kapasen poika sai kuraa turnauksen jälkeen ja kertoi julkisestikin, että paineet tuntuivat pelissä. Samaa on odotettavissa myös vuodenvaihteen kotikisoissa, mutta nyt Kapanen uskoo olevansa kypsempi.

- Totta kai paineita tulee, kun on kotikisat ja kaikki odottavat, että suoriudun hyvin. Viime vuonna Twitter paukkui ja suomalaiset laittoivat sinne sitä sun tätä. Jos on tarpeeksi vahva, että pystyy niitä lukemaan ja sulkemaan ne pois, eikä peli mene yliyrittämiseksi, niin hyvä niin. Yritän vain olla tässä ryhmässä mukana ja saada kaiken tässä irti, Kapanen sanoi Yle Urheilulle.

- Enää ei ole paineita varauksen takia. Seura on selvillä ja olen tullut edustamaan omaa maata. Ei tavallaan ole niinkään paineita.

Tavoitteet ovat korkealla ja viimevuotinen pettymys halutaan

- Kotikisoista haluaa aina jonkin värisen mitalin tuoda kotiin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat