Suora

  • Urheiluruutu

Kasperi Kapanen puhkuu näyttöhaluja - "Kisat tulevat hyvään paikkaan"

AHL-kausi Toronto Marliesissa lähti käyntiin hankalasti. Kapanen saapui maanantaina mukaan alle 20-vuotiaiden MM-ryhmään.

urheilu
Kasperi Kapanen
Graig Abel

Kasperi Kapasen odotetaan johtavan Nuoret leijonat menestykseen kotiturnauksessa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. AHL-seura Toronto Marliesin hyökkääjä haluaa itsekin saada vastuuta ja pyyhkiä viime vuoden kisojen huonot muistot.

Suomi jäi puolivälieriin Kanadan kisoissa vuosi sitten eikä kyennyt voittamaan kuin Saksan. Kapanen uskoo, että kotikisat tekevät hyvää tahmean alkukauden jälkeen.

- Alku oli vähän tahmea. Olin kipeä ja sitten tuli loukkaantuminen, pelitapaan ja -systeemiin oli vähän vaikea päästä sisään. Nyt kun on päässyt, pisteitä on tullut ja olen pelannut paremmin. On paljon parannettavaa, Kapanen sanoo.

- Uskon, että nämä kisat tulevat minulle hyvään paikkaan. Pääsen pelaamaan toivottavasti isossa roolissa, vaikka en tiedä vielä, pelaanko turnauksessa.

Kapanen on saldonnut AHL:n 17 runkosarjapelissä viisi maalia ja viisi syöttöpistettä. Palaute on ollut hyökkääjän mukaan kiittävää.

- Hyvää peliä olen pelannut. Siellä kaikki ovat innoissaan puolestani ja peli on tuntunut itsestäkin vähän paremmalta. Pisteitä on tullut ja olen päässyt systeemiin mukaan, se tuo tietynlaisen rentouden, Kapanen sanoo.

- Uskon, että kiekollinen rooli on paras minulle. Kaikki tietävät, että osaan pelata kiekon kanssa, tykkään tehdä maaleja ja ampua. Mutta ei sillä ole väliä kenen kanssa pelaan tai missä roolissa pelaan.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat