Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Huimaa kautta pelaavalle Ristolaiselle lisää suitsutusta – myös Komaroville kunniamaininta

Amerikkalainen CBS Sports arvioi Buffalon Rasmus Ristolaisen ja Toronton Leo Komarovin joukkueidensa arvokkaimmiksi pelaajiksi.

urheilu
Rasmus Ristolainen.
Rasmus Ristolainen.AFP / Lehtikuva

Suomalaisten NHL-pistepörssiä johtava ja todella hienoa kautta pelaava Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Ristolainen arvostettiin amerikkalaisen CBS Sportsin arviossa joukkueensa arvokkaimmaksi pelaajaksi.

- Buffalo satsasi täksi kaudeksi runsaasti hyökkäykseen, mutta suurin kehitys joukkueessa on nähty 21-vuotiaan Ristolaisen kohdalla. Hän näyttää jo nyt olevan joukkueensa ykköspuolustaja ja hänestä voi hyvin tulla koko puolustuksen tukipilari tulevaisuutta varten, CBS Sports arvioi.

Toinen joukkueensa arvokkaimmaksi arvioitu suomalainen on Toronton Leo Komarov, joka on iskenyt voimahyökkääjälle häkellyttävän määrän maaleja jo tässä vaiheessa (10).

- Yksi harvoista vanhan johtoportaan hankinnoista, joka ei ole ollut totaalinen pettymys. Komarov on kokonaisuudessaan ollut Toronton paras pelaaja kauden ensimmäisestä päivästä alkaen, suomalaishyökkääjästä todettiin.

Lue alkuperäinen juttu täältä (CBS Sports). (siirryt toiseen palveluun)

Suomessa asiasta kertoi ensimmäisenä Arvokisat.com.

Lähteet: CBS Sports

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat