Suora

  • Uimahyppyjen EM
  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Bluesin kultakypärä kuvaili sarkastisesti joukkueen menoa - "Väki vähenee ja pidot paranee"

Sinnikäs Blues nousi 4-1 -voitollaan HPK:sta jo pudotuspeliviivan tuntumaan.

urheilu
Otso Rantakari iski Bluesin toisen maalin.
Otso Rantakari. (Arkistokuva)Tomi Hänninen

Espoolaisjoukkue lähti joululomalle kahden ottelun voittoputkessa, eikä taisteleva ryhmä anna periksi, vaan palkitsi jälleen kotiyleisönsä.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisessa erässä, kun HPK:n Santeri Saaren 1-1-tasoituksen jälkeen Blues lisäsi kierroksia.

Ensi Peter Tiivola kääntyi röyhkeästi HPK-maalin edessä ja laukoi HPK-vahti Jere Myllyniemen kilpikäden puolelta johtomaalin.

Kultakypärä Otso Rantakari pommitti ylivoimalla 3-1-lukemat, eikä HPK enää siitä noussut.

- Vaki vähenee, mutta pidot paranee. Täytyy olla ylpeä tästä joukkueesta. Jokainen kaveri antaa kaikkensa tuonne kentälle ja sillä me menestytään, Otso Rantakari totesi lomatunnelmissa.

Hänen mukaan kauaa ei ole surtu lähtijöitä ja uusia vastuunkantajia on astunut esiin, kun entiset luottopelaajat ovat kadonneet muualle.

- Kyllä se on, joka kerta tuntunut pahalta, kun on tullut uusia ilmoituksia joukkueen jättävistä pelaajista, mutta ei tässä auta jäädä tulee makaamaan. Peter Tiivola ja Antti Suomela ovat nousseet mahtavasti kantamaan vastuuta sentteriosastolla, hän kehui kahta illan maalintekijää.

HPK:n maalilla pelannut Jere Myllyniemi lipsautti ensimmäisen helposti. Kertaalleen mies otti jäähyn kiekon sulkemisesta maalin takana ja siitä jäähystä Blues rokotti.

- Näiissä tuplapeleissä meillä on on ollut vaikeuksia vetää kahta hyvää peliä. Nyt olisi paremmalla viimeistelyllä voitu saada jotain mukaan.

Päätä ei Hämeenlinnassa kuitenkaan laiteta pensaaseen.

- Joukkue ei luovuta. Meillä on korjattavaa usealla eri osa-alueella, mutta nousu pudotuspeleihin ei ole mahdotonta. Voittoputkea se joulun jälkeen vaatii, Myllyniemi totesi.

Jari Haapala

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat