Sport solmi tärkeän jatkosopimuksen

Jake Newton ja hänen perheensä viihtyvät hyvin Vaasassa. Yhdysvaltalaispuolustaja on pidetty pelaaja joukkueessa.

Kuva: Liiga

Jääkiekon SM-liigan Vaasan Sport ja yhdysvaltalaispuolustaja Jake Newton, 27, ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen, jossa on myös optio kaudesta 2017-18.

- Jake on tuonut joukkueeseen juuri sen mitä haettiin ja tiedettiin saavamme. Odotukset hänen suhteen ovat korkealla, hän pystyy olemaan vielä parempi tulevaisuudessa ja on tärkeä osa ensi kauden joukkuetta, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kommentoi tiedotteessa.

Puolustaja viihtyy hyvin Vaasassa koko perheen voimin

- Vaasa on hyvä paikka kehittyä uralla. Aion tehdä kaikkeni jotta joukkue voittaa pelejä, sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä, Newton kertoo.

Italian sarjasta SM-liigaan siirtynyt Newton on ottanut välittömästi paikkansa Sport-puolustuksen kärkihahmona. 32 ottelussa tehot 4+9=13 iskenyt puolustaja on koko joukkueen peliaikakuningas kellotettuaan alkukaudella jääaikaa keskimäärin 20.44 minuuttia ottelua kohden.

- Monipuolisena pelaajana Jake on hyvän puolustuspelaamisen lisäksi taitava kiekollinen pelaaja ja pidetty pelaaja joukkueessa, päävalmentaja Tomek Valtonen kuvaili.