Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Jokerit menetti johdon ja oli uskomattoman epäonninen

Jokerit koki saksalaisen Adler Mannheimin taidot jääkiekon Spengler cupissa.

urheilu
Philip Larsen ja Peter Regin kuvassa
Tomi Hänninen

Peter Reginin ja Jere Sallisen maaleilla Jokerit karkasi 2-0-johtoon ensimmäisessä erässä, mutta Mannheim kiri vielä erän lopulla 2-2:een.

- Pelasimme vähän huolimattomasti maalien jälkeen ja kaveri tuli rinnalle. Hukkasimme kiekkoja ja annoimme harhasyöttöjä. Peli alkoi vähän kuin alusta toisessa erässä, Jokerien valmennustiimiin kuuluva Kalle Kaskinen kertoi seuran verkkosivuilla.

Saksalaisjoukkue oli Jokereita parempi erikoistilanteissa tehden muun muassa huimalla ylivomateholla kaksi maalia.

Helsinkiläisillä oli epäonnea matkassa toisessa erässä, kun joukkue osui peräti viidesti maalikehikkoon. Regin, Pascal Pelletier, Juhamatti Aaltonen, Roope Talaja ja Pekka Jormakka kolistelivat joko tolppia tai ylärimaa.

Kolmannessa erässä Mannheim sai puolustuksensa tiiviimmäksi, eikä Jokereilla ollut enää tekopaikkoja samalla tavalla kuin toisessa erässä.

- Koko ajan sen aisti, että Mannheimilla oli kova halu voittaa KHL-joukkue. Se oli ennakkoasetelmana jo selvä, ja ehkä tuudittauduimme vähän nopeiden maalien jälkeen, että peli hoituu itsestään, tuumi Kaskinen.

Jokerit kohtaa maanantaina klo 16 Doug Sheddenin luotsaaman Luganon, jossa pelaa mm. Ilari Filppula ja ex-jokeripelaaja Tim Stapleton.

Spengler cupin nettisivusto täältä (siirryt toiseen palveluun)

Lähteet: Jokerit.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat