Heikko alivoimapeli veti Jukka Jalosen vakavaksi

Kolme päästettyä ylivoimamaalia sai Nuorten Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosen vakavaksi Venäjälle kärsityn 4-6-tappion jälkeen.

urheilu
Antti Pennanen Nuoret Leijonat
Tomi Hänninen

Nuorten Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen ihmetteli heikkoa alivoimapeliä 4-6-tappioon päättyneen Venäjä-ottelun jälkeen. Venäjä teki neljästä ensimmäisestä maalistaan kolme ylivoimalla ja yhden alivoimalla.

- Alivoimapeli ei tänään toiminut, vaikka se on ollut pitkään paras osa-alueemme. Kolme ensimmäistä alivoimaa ja kaikki päättyivät Venäjän maaliin, Jalonen sanoi ottelun jälkeen.

- Tuntui että joka paikasta verkko heilui. Pelasimme jotenkin alivoiman väärin ja meni syötöt läpi jostain paikoista, mistä ei ole normaalisti mennyt.

Suomi aloitti ottelun loistavasti ja johti toisen erän alussa kahdella maalilla. Tulikuuman kakkosketjun johtama hyökkäys kuitenkin kääntyi nopeasti Venäjän ilotulitukseksi.

- Paljon oli pelissä hyvää, mutta kuusi kun päästää, harvemmin voittaa. Tämä peli olisi ollut hyvä voittaa jatkon kannalta, mutta emme sitä ansainneet. Pitää nyt mennä erilaisen reissun kautta.

Päätöserässä Jalonen rikkoi myös ketjukoostumuksia. Kasperi Kapanen pelasi päätöserän Julius Nättisen ja Aleksi Saarelan kanssa, ja ketju teki päätöserän ainoan suomalaisosuman.

- Kapanen pelasi hyvin koko pelin ja halusimme päästää sellaiseen ketjuun, jolla kulki tänään peli paremmin. Oli valonpilkahduksia, mutta pitää miettiä rauhassa miten jatkossa.

Suomi – Slovakia keskiviikkona klo 18 TV2 ja Yle Puhe.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat