Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

"Jos tietäisin mitä kentällä oikein tapahtui, olisin kertonut sen äijille"

Kasperi Kapasen kasvoilta oli ihan turha hakea hymynkaretta kitkerän Venäjä-tappion jälkeen.

urheilu
Kasperi Kapanen, FIN #24
Kasperi Kapanen, FIN #24Tomi Hänninen

Kapanen ei ollut tyytyväinen, kun Suomen hyvin alkanut peli ei kestänyttä täyttä aikaa.

- Harmittaa. Peli oli hyvin hallussa, mutta pelasimme huonosti toisen erän jälkimmäisen puoliskon ja Venäjä pääsi johtoon, emmekä saaneet enää eroa kiinni.

Venäjä pyöri toisen erän alussa pitkään täysin suomalaisten jaloissa, mutta Nuoret Leijonat ei saanut neljättä maalia aikaiseksi kahden maalin johtoasemassa.

Sen sijaan Suomen ylivoiman aikana ropisi nolosti 3-1-johtotilanteessa omassa päässä ja alivoimaosumasta innostunut punakone alkoi hyrrätä sen jälkeen eri tahtiin tehden peräti neljä maali reiluun seitsemään minuuttiin.

- Jos tietäisin, mitä kentällä oikein tapahtui, niin olisin kertonut sen äijille tuolla penkillä. Nauhalta se pitää selvittää, lisäsi Kapanen.

Kapanen ei ole saanut nuorten MM-turnauksessa pistetiliä vielä auki ja Toronton NHL-organisaatioon kuuluva suomalaishyökkääjä myönsi pienen paineen sitä kautta.

Viime vuoden alle 20-vuotiaiden MM-kisat eivät myöskään kulkeneet Kasperilta kovinkaan kaksisesti.

- Hyökkäyspäässä minulta odotetaan jonkinmoista tehokkuutta, totta kai se kaivelee. Toisaalta yritin molemmissa peleissä taklata, luistella ja ärsyttää vastustajia ja luoda sitä kautta henkeä joukkueeseen. Tätä vasten en voi olla itselleni kovin suuttunut, jutteli Kapanen.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat