Barcelonan seuraava hankinta tiedossa? "Olemme tarkkailleet häntä"

FC Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique kertoi tiistaina, että seura saattaa hankkia Denis Suarezin takaisin tammikuun siirtoikkunassa.

urheilu
Denis Suarez tuulettaa 2-1-osumaansa.
Denis Suarez pelasi viime kauden lainalla Sevillan riveissä. EPA

Denis Suarez, 21, on kuulunut Villarrealin avainpelaajiin tällä kaudella. Laidalla viihtyvä harhauttelija on herättänyt Barcelona-luotsi Luis Enriquen kiinnostuksen. Fifan Barcelonalle langettama siirtokielto päättyy vuodenvaihteen jälkeen.

Barcelonalla on olemassa pelaajan suhteen takaisinosto-optio, joka sovittiin kun Suarez jätti katalaanit kesällä. Mediaraporttien mukaan Barcelona joutuisi pulittamaan Espanjan juniorimaajoukkueiden vakiokasvosta noin 4,5 miljoonaa euroa.

- Olemme tarkkailleet häntä. Hän pelaa todella hyvällä tasolla tällä hetkellä. Hän on seurassaan tärkeä pelaaja ja hän saattaisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto, Enrique myönsi.

Suarez pelasi viime kaudella lainalla Sevillassa, mutta hän jäi vähälle vastuulle. Tällä kaudella Suarez on pelannut 13 ottelua La Ligassa, joissa hän on tehnyt kolme maalia.

Barcelona saa tammikuussa käyttöönsä kaksi pelaajaa, jotka se hankki viime kesänä, kun Aleix Vidal ja Arda Turan saavat peliluvan.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat