Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Kapaselta yllättävä tieto maalin jälkeen: "Puolustuspään kautta, ettei tule sanomista"

Kasperi Kapanen huokaisi helpotuksesta, kun odotettu turnauksen avausmaali syntyi vihdoin 8-3-voitossa Slovakiasta. Nuorukainen sanoo lähestyneensä turnauksessa peliä puolustuspään kautta välttääkseen sanomiset.

urheilu
Kasperi Kapanen
Tomi Hänninen

Yksi Nuorten Leijonien helpottuneimmista pelaajista Slovakiasta otetun 8-3-voiton jälkeen oli Kasperi Kapanen, joka laukoi Suomen 7-3-maalin päätöserässä. Osuma oli Kapaselle turnauksen ensimmäinen, ja pudotti paineita hehkutetun nuorukaisen harteilta. Kapanen itse tosin sanoi lähestyneensä turnausta maalien sijaan toisen pään kautta.

- Helpottava maali oli, kun joka pelissä on ollut niin monta paikkaa ja ei ole saanut laitettua sisään. Tuli onnekas pomppu ja meni sisään, tosi hyvä olo, Kapanen sanoi ottelun jälkeen.

- Olen lähtenyt peleihin puolustuspään kautta, ettei siitä tule sanomista. Ja keskityn sitä kautta hyökkäyspeliin. On ollut kolme läpiajoa ja vaikka mitä, muttei vielä ennen tätä päivää mennyt sisään, hän jatkoi.

Kapanen pelasi Slovakia-ottelussa Aleksi Saarelan ja Julius Nättisen kanssa. Kolmikko muodostettiin Venäjä-ottelun päätöserässä maanantaina.

- Löytyi kemiaa Aleksin ja Juliuksen kanssa. Ovat hyviä pelimiehiä, jotka osaavat syöttää ja ampua. Ovat antaneet hyvin kiekkoa minulle ja minä heille.

Kapasen eleistä ja ilmeistä on voinut havaita jonkinmoista turhautumista tehopisteiden puuttuessa. Kuopiolainen vakuutti kuitenkin mielen olleen korkealla koko turnauksen ajan.

- Olen nauttinut jokaisesta sekunnista täällä. On hienot fanit, Selänteen paidan jäädytystä ja kolmen muun sankarin seremoniaa, Kapanen hymyili.

Suomi – Tshekki torstaina klo 18 TV2 ja Yle Puhe.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat