Suora

  • Urheiluruutu

Suomi hallitsee pistepörssejä – Puljujärvi omilla kymmenluvuillaan

Suomella on Jesse Puljujärven johdolla kolmoisjohto nuorten MM-kisojen pistepörssissä. Puolustajien pistepörssissäkin Olli Juolevi ja Vili Saarijärvi pitävät kärkisijoja.

urheilu
Joni Tuulola ym. Nuoret Leijonat
Lehtikuva

Alle 20-vuotiaiden MM-kisojen pistepörssi on kolmen ottelun jälkeen vahvassa suomalaiskomennossa. Suomen superketju Jesse Puljujärvi – Sebastian Aho – Patrik Laine johti myös Slovakiaa vastaan Suomen ilotulitusta ja nousi 8-3-voiton jälkeen pistepörssin johtokolmikoksi.

Puljujärvi on kolmen ottelun jälkeen jo omilla kymmenluvuillaan 10 (3+7) tehopisteellään. Aho ja Laine seuraavat kolme pistettä perässä identtisillä tehoilla 3+4=7.

Neljänneltä sijalta löytyy ensimmäinen ulkomaalaispelaaja, Ruotsin Alexander Nylander kuudella (2+4) tehopisteellään. Venäjän Maksim Lazarevilla ja Jegor Korshkovilla on kummallakin viisi pistettä.

Puolustajien pistepörssissä kärkinimi on Olli Juolevi, jolla on tilillään neljä syöttöpistettä. Vili Saarijärvellä, Ruotsin Marcus Petterssonilla ja Venäjän Ivan Provorovilla on kullakin kolme pistettä.

Suomi – Tshekki torstaina kello 18 TV2 ja Yle Puhe.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat