Suora

  • Urheiluruutu

Kalliolle voittomaali - Liigan parhaalla matkaryhmällä välipeli

TPS:n ja KalPan ottelu ei jää historian kirjoihin kuin tuloksen osalta. Tomi Kallion iskemä ratkaisumaali 3-1-kotivoitossa oli konkarille jo kauden 13:s osuma ja hän majailee sillä maalipörssin nelosena SM-liigassa.

urheilu
Tomi Kallio, TPS #71
Tomi Kallio, TPS-kapteeni Tomi Hänninen

TPS oli hieman onnekkaampi ja onnistui kolmesti maalipaikoistaan ja KalPa kertaalleen. Tulos antoi kolme pistettä, mutta siinä se sitten onkin.

Ensimmäinen erä oli kohellusta kummaltakin, toinen taas pelailua ja kolmannessa KalPa sai kirivaihteen päälle, mutta ei pystynyt hyödyntämään ylivoimiaan kuin kertaalleen ja päästyään tasoihin, joukkue antoi hölmöillä jäähyillä voitoavaimet kotijoukkueelle.

Muut ylivoimat olivat tuskien taivalta kummaltakin, joten tämän perusteella ei sitä ylivoimapelotetta ole juuri nyt olemassa.

Ottelun parasta antia oli se, että Saku Koivu oli ojentamassa kukkaset nuorille maailmanmestareille TPS:n ja KalPan leirissä.

Ilonaihetta kotijoukkueen leiriin toivat Jani Forströmin 300 ottelun rajapyykki sekä tieto siitä, että Eric Perrinin vamman hoito ei vaadi leikkausta, vaan toipumisaika lienee muutama viikko.

Simo-Pekka Riikola pelasi toisen ottelunsa TPS pakistossa ja miehellä on kolmen ottelun sopimus, josta viimeinen on lauantaina Bluesia vastaan.

Liigan paras vierasjoukkue KalPa pelaa lauantaina kirkonkylällä HIFK:ta vastaan ja TPS vastaavasti Espoossa Bluesia vastaan. Jollei peli parane, niin voittoa ei tule. Että sellaista pelailua tänään.

Turkka Talonen, Turku

Suosittelemme

Tuoreimmat