Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Jääkiekkokierros
  • Suomen Urheilugaala
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Menestyspari Kontinen/Peers hajoaa ensi viikoksi - "Homma toimi hyvin"

Henri Kontinen ja John Peers pelaavat yhdessä jälleen Australian avoimissa. Sydneyssä ensi viikolla Kontinen pelaa kuitenkin Denis Istominin kanssa.

urheilu
Henri Kontinen.
Suomen Tennisliitto

Henri Kontinen ja John Peers aloittivat yhteistyönsä voittamalla Brisbanen ATP 250 -turnauksen nelinpelin. Loppuottelussa kaatui Australian pari James Duckworth/Chris Guccione 7-6 (4), 6-1. Neljän ottelun aikana Kontinen/Peers ei hävinnyt erääkään.

- Pelasimme kokonaisuutena tasaisesti koko viikon. Voitimme kovia vastuksia, mikä ei onnistu peruspelillä. Homma toimi hyvin, Henri Kontinen summasi Tennisliiton tiedotteessa.

Kontinen ja Peers sopivat yhteistyöstä syksyllä ja harjoittelivat ensi kertaa yhdessä vasta joulun jälkeen Australiassa. Yhteinen sävel löytyi nopeasti brittivalmentaja Chris Eatonin johdolla.

- Yhteinen valmentaja auttoi varmasti valmistautumisessamme. Välipäivinä keskityimme Eatonin kanssa omiin treeneihimme, sillä minulla ja Peersilla on eri kehityskohteet. Vaikka meillä synkkaa hyvin niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, on hyvä tehdä välillä myös omia juttuja, Kontinen sanoo.

- Olemme aika erilaisia persoonia: minä olen enemmän pilke silmäkulmassa, kun taas Peers on vähän vakavampi. Tasapainotamme toisiamme kentällä.

Yhteistyö jatkuu Australian avoimissa, mutta ensi viikolla Sydneyssä Kontinen pelaa Uzbekistanin Denis Istominin kanssa.

- Peersille esitettiin toivomus, että hänen tulisi Davis Cupin kynnyksellä pelata maanmiehensä Sam Grothin kanssa yksi kisa. Tämä oli ainoa, joka sopi kalenteriin. Mutta nyt kun meidän yhteistyömme alkoi parhaalla mahdollisella tavalla, ei tämä harmita niin paljon. Lähdemme luottavaisina Melbourneen.

Lähteet: Tennisliiton tiedote

Suosittelemme

Tuoreimmat