Koe uusi yle.fi

Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • He pelaavat rahasta
  • Välierä: Pauli Nevala - keihäänheittäjä
  • Elävä arkisto: Pesäpallo - Suomen kansallispeli

Sport kulutti jäähypenkkiä - TPS äityi maalihurjasteluun

Sport hävisi jälleen Turun Palloseuralle - tällä kertaa murskalukemin 1-8.

urheilu
Teemu Lassila, TPS #35
Teemu Lassila, TPS #35Tomi Hänninen

Kummallakin joukkueella oli hakusessa tärkeät pisteet kamppailtaessa paikasta kevään pudotuspeleissä.

Sportilla oli takana hieno voitto HIFK:sta ja TPS:llä taas surkea esitys viime ottelussa Espoossa.

Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä erää ja niittasi kaksi kertaa pikkumustan vieraiden verkon perille. Toiseen erään Sport tuli vauhdilla ja taistelumieli oli vallalla, kunnes se otti viisi kakkosta ja antoi kotijoukkueelle mahdollisuuden yhteen ylivoimamaaliin.

- Oltiin hieman altavastaajina siinä toisessa erässä alkupuoliskolla, mutta kun ottivat ne jäähyt, niin pääsimme rokottamaan, summasi peliä kaksi maalia Dave Spinan ja Tomi Kallion lisäksi tehnyt nuori turkulainen Oskari Siiki.

Kolmanteen erään Sport tuli jälleen vauhdilla ja toimitti erän alussa kaksi kertaa kiekon TPS:n maaliin, mutta vain toinen niistä hyväksyttiin.

Lopullinen niitti tuli Spinan toisella maalilla ja erän lopussa kotijoukkue teki Sportin hölmöjen jäähyjen aikana kahdessa minuutissa neljä maalia.

- Meillä on tässä kokoonpanossa tullut loukkaantumisia ja me nuoret olemme saaneet enemmän peliaikaa. Valmennus johto antaa meille enemmän vastuuta. Ei tietenkään koskaan toivota kenellekään loukkaantumisia, mutta kun niin vakiomiehille käy, niin se antaa meille nuorille mahdolisuuden näyttää mitä osaamme.

- Luvut 8-1 ovat aika kovat, mutta siihen on tietysti osasyynä naapurin jäähyt ja ylivoimapelimme onnistui tänään hienosti, hehkutti Siiki pelin jälkeen.

Valitettavasti tässäkään ottelussa ei selvitty ilman loukkaantumisia, sillä Ville-Vesa Vainiola sai taklauksessa niskan venähdyksen ja mies talutettiin pukukoppiin.

Petteri Nummelin pelasi tänään yhden kauden parhaan pelinsä mutta joutui sivuun jonkin tällin takia.

Turkka Talonen, Turku

Suosittelemme

Tuoreimmat