Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Katso video: Väärä henkilö palkittiin Urheilugaalassa

Viestinnän keskusliiton toimitusjohtaja Jukka Viitasaari vastaanotti Uuno-pokaalin, kun palkinnon varsinainen voittaja fysioterapeutti Jukka Viitasaari ei ollut juhlassa paikalla. Katso video palkitsemisesta kuvaa klikkaamalla.

urheilu
Palkitut lavalla.

Urheilugaalan yhtenä palkitsemiskategoriana oli Kehon ja mielen mestarit. Palkittujen urheilijoiden kiitospuheissa vuosittain nousevat esille ne henkilöt, jotka tekevät tärkeää työtä mm. fysioterapeutteina huippu-urheilijoiden taustalla. Urheilugaala halusi kunnioittaa tämän ammattikunnan merkittävää työtä palkitsemalla viisi ammattilaista.

Lavalle nousi viisi palkinnon vastaanottajaa – näistä yksi oikean niminen, mutta todellisuudessa väärä henkilö. Lavalla Uuno-pokaalin vastaanotti Viestinnän keskusliiton toimitusjohtaja Jukka Viitasaari, kun palkinnon varsinainen voittaja fysioterapeutti Jukka Viitasaari ei ollut juhlassa paikalla.

Viitasaari kertoi Ilta-Sanomille, että hänet käytännössä pakotettiin lavalle, eivätkä järjestäjät olleet uskoneet, kun hän vakuutti olevansa väärä henkilö palkinnonsaajaksi. Urheilugaala pahoitteli kömmähdystä myöhään keskiiviikkoiltana lähettämässään tiedotteessa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat