Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Korisliigassa karmea monsteridonkki - koko koriteline hajosi

Miesten Korisliigassa koettiin perjantaina hurjan näköinen tilanne, kun Tampereen Pyrinnön Mikael Sandbergin donkki rikkoi koko koritelineen.

urheilu
Koripallo yleinen
EPA

Tampereen Pyrinnön sentteri Mikael Sandberg teki tuhojaan perjantaina Korisliigassa paitsi vastustaja Helsingin Seagullsin korin alla, myös kirjaimellisesti koritelineelle.

Pyrinnön ja Helsingin Seagullsin välisessä ottelussa neljättä jaksoa oli jäljellä enää 26 sekuntia, kun 210-senttinen Sandberg pääsi tyylittelemään vauhdista pallon pussiin. Voimaa oli mukana sen verran, että koritelineen kiinnitykset hajosivat ja teline jäi roikkumaan pelikelvottomaan asentoon.

Pyrintö voitti ottelun 83-55 (40-17) vahvan ensimmäisen puoliajan turvin. Kotijoukkue jätti Seagullsin ensimmäisellä jaksolla vain viiteen pisteeseen ja ehti puoliaikaan mennessä jo 21 pisteen johtoon.

Kentän parhaista tehoista vastasi Pyrinnön Damon Williams (20/10/6/4 riistoa). Mikael Sandberg kirjautti komean donkin lisäksi 11 pistettä ja 7 levypalloa. Seagullsilta Timo Heinonen ja Terrence Watson heittivät 11 pistettä mieheen.

Katso video Mikael Sandbergin donkista tästä. (siirryt toiseen palveluun)

Suosittelemme

Tuoreimmat