Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tampa Bayn hyökkääjälupaus hyllytettiin – ei suostunut pelaamaan AHL:ssä

Hyökkääjä Jonathan Drouinin ja Tampa Bay Lightningin välit ovat kärjistymässä. Nuori hyökkääjälupaus pyysi siirtoa toiseen seuraan jo marraskuussa.

urheilu

Jääkiekon NHL-seura Tampa Bay Lightning on hyllyttänyt hyökkääjä Jonathan Drouinin toistaiseksi ilman palkkaa. Tampa Bayn toimitusjohtaja Steve Yzerman selvitti tiedotteessa, että marraskuussa siirtoa toiseen seuraan pyytänyt 20-vuotias Drouin ei suostunut pelaamaan keskiviikkona Lightningin AHL-seura Syracuse Crunchissa.

Drouinin agentti Allan Walsh kertoi julkisuuteen, että lupaava hyökkääjä kieltäytyi pelaamasta, koska hänelle oli kerrottu, että hänen siirtonsa toiseen NHL-seuraan on lähellä toteutumista. Drouin ei halunnut pelata, koska hän pelkäsi, että mahdollinen loukkaantuminen vaarantaisi siirron.

- Viimeaikaisten tapahtumien takia on molemmille osapuolille parempi, että Tampa Bay myy Jonathanin. Hänellä ei ole enää mitään syytä jäädä Tampa Bayn organisaatioon, Walsh selvitti tiedotteessa.

Drouin on Tampa Bayn ykköskierroksen varaus kesältä 2013. Hänen kehityksensä ei ole miellyttänyt Lightningia, sillä hyökkääjä on tehnyt 89 NHL-ottelussa vain kuusi maalia. Drouin passitettiin farmiin tammikuun alussa, kun hän oli summannut 19 ottelusta tehot 2+6.

Lähteet: AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat